Lilleküla staadionile tuleb Eesti ja Hollandi mänguks tõenäoliselt täismaja. Foto: Arno Saar
Jalgpall
27. august 2013, 15:08

Eesti-Hollandi MM-valikmängule tulid müüki lisapiletid

6. septembril peetavale Eesti - Holland MM-valikmängule on hetkeseisuga pääsme soetanud ligi 10 000 inimest, mistõttu tulid müügile lisakohad väravatagustele tribüünidele.

"Ühtekokku mahutab A. Le Coq Arena 10 340 pealtvaatajat. Alates tänasest on Piletilevis müügil 750 lisakohta," märkis Eesti Jalgpalli Liidu peadirektor Tõnu Sirel.

Sirel lisas, et tuginedes jalgpallivõistlusi käsitlevale Euroopa konventsioonile ning FIFA ja UEFA reeglitele ei aktsepteerita piletitega hangeldamist.

"Eesti - Holland kohtumise piletite müümise ainuõigus on Eesti Jalgpalli Liidul. Kellegi teise käest piletit ostes ei saa inimene kindel olla, et tegu on pääsmega, millega staadionile sisse saab - näiteks võib internetist ostes ühest piletist printida mitu koopiat, kuid sisse saab vaid ühega. Pileteid kontrollitakse elektrooniliselt," selgitas Sirel.

Eesti - Hollandi MM-valikmäng toimub 6. septembril A. Le Coq Arenal. Staadion avatakse publikule kell 19.30, avavile antakse kell 21.30. Jalgpalliliit soovitab inimestel staadionile varakult tulla, et õigeks ajaks oma istekohale jõuda.