Spordiblogi

KOMMENTAAR: Eesti lagi pallimängudes on pisteline edu (8)

LISA KOMMENTAAR

Järvela jutuke on ka seekord ("pisteliselt") suht õiglane. 7. august 2013, 09:43
Täpsustuseks lisaks, et pisteline edu oli/on põhiliselt keskmisel ja sellest madalamal tasemel, tippu jõudmiseks (kas-või kordki) ei jagu kahjuks seda ega teist. Järvela nn. analüüs on kohutavalt õiglane, eelkõige on hämmingus halgpallihaigla patsiendid. Pole hullu (ka mitte hullumajas), põete ja olete taas "rivis".
Jaan7. august 2013, 00:05
Mismoodi Makedoonia meist jalg- ja võrkpallis parem on?!
poleks oleks6. august 2013, 21:20
oi issand. Sai rutuga kirjutatud. Pisut keeruline lauseehitus. aga loodan et mõttest saate aru mehed
oleks poleks6. august 2013, 21:13
Keegi peab need oleksid välja tooma.
Eesti on väike riik "blablabla". Olgu meil mängijaid on, kuid kahe liidri puudumine on meile oluliselt suurem löök kui suurema mängijateturuga riikidel. Eesti koondise hetke kolmest lõvist Talts, Kangur ja Vene on vaja platsile ikka vähemalt kahte, et koondis suudaks konureerida tasemel mis viiks meid EM finaalturniirile. Lisaks veel Toome otsus loobuda koondisest annab korraliku põntsu korvialusele jõulu.
Oleks poleks oleks poleks
Oleks Kangur ja Vene (ja Toome) terved ... oleks poleks oleks poleks... me finaalturniiril
oleksid poleksid seljataha jättes nüüd vaadates hetkepilti polegi midagi suurt loota.
Mehed võivad hea mänguga alistada Portugali ja Hollandi, kuid keegi peab sähvatama.
Siiani kahvatud olnud Sten, Gert ja Rain peavad leidma endas kindluse see sähvatus ära teha. Siiani nende meeste ebaõnnestunud esitused võivad olla katalüsaatoriks teiste meeste kindluse kadumisega. Tobedad pallikaotused, vead ja eksimused kaitses.... Viimane aeg endast kõik välja panna ja see koht välja võidelda.
Oleks poleks tuleb tagasi optimistlikuna kui eales varem.
Kui Eesti saab EM finaalturniiri koha ja minnakse täiskoondisega.... Tuleb üks kõva turniir kus Eesti korvpallipublik saab palju head emotsiooni.
Koondisele peaks saatma portsu peegleid, et nad saaks hetkeks peeglisse vaadata ja asja ära teha.
Ott su analüüs on kohutav
Pebre 6. august 2013, 13:33
Ott Järvelalt ikka väga kehv analüüs.
Kommentaatorite jutt 10x parem ja asjalikum
"Mängijad teavad suure saavutuse lävele jõudes väga hästi, et järgmist sarnast võimalust peab ootama aastaid." --- no mis jutt see on? Mida mängijad teavad? Mitte midagi nad ei tea.
Eesti peakski punnima EM-ile (mis MM-ist Järvela seal jahub?) ikka nishialadel nagu võrk ja käsipall. Viimast ei taha küll keegi vaadata.
njah6. august 2013, 13:17
Kogu aeg jahutakse sellest, et Eesti on pisike. Kui Leedu kaheks jagada, kas siis nende korvpall oleks kehv kohe või? Pigem oleks neil kaks koondist, mis oleks mõlemad EM-l, MM-l ja OM-l playoffides. 2 miljoni elanikuga Makedoonia ja Sloveenia on meist ka igas pallimängus paremad.
6. august 2013, 13:08
pisikesed jugode riigid lammutavad igal pallimängualal alates vutist ja kossust ning lõpetades veepalliga. mentaliteet on vist teine? meil üritatakse alati väiksuse taha peitu pugeda.
jürgen6. august 2013, 12:31
Võib ju tulemusi vaadates sellist mulli ajada. Aga korvpallurite puhul on asi lihtsamast lihtsam: rannapuhkuselt tulnud õllekõhuga ja ülekaalulised mehed kaotavad endast märksa paremas füüsilises koditsioonis olevatele vastastele. Teisiti ei saagi olla, võidud nendes mängudes võrduksid juba imega.