Blogid

Küüditamine, küünlad ja pöidlaküüt (5)

LISA KOMMENTAAR

Usamees4. august 2012, 17:14
Pean selle artikli ümber lükkama. TSA avastas eelmine aasta ainuüksi Sea Tac lennuväljal WA osariigis imiku mähkmetest 2 püstolit, ,üle 20 noa, erinevaid segusi keemilistest ainetest ja invaliidid on eriteema,sest 98% neist kes kasutavad ratastooli lenujaamas on selle tellinud kohapeal jalavaeva vähendamiseks. Tõelisi liikumispuudega inimesi ei tirita ratastoolist välja vaid skännitakse koos tooliga,selline on igas lennujaamas,või otsitakse käsitsi. Sellistel inimestel on olemas vastav kaart ,välja antud arstliku komisjoni poolt jne. Ei tasu lahmida valdkondades millest midagi ei jaga.
BR7. mai 2012, 02:12
Eesti ida-Euroopas? Tegelikult on Eesti maade hierarhias, nii nagu seda teatakse Ameerikas, veel all pool. Nimelt pole Eesti ei Pohjamaa (Rootsi, Norra) ega ida-Euroopa (Poola, Tshehhi), vaid "endine Noukogude Liit". Vot nii on lood. Ameeriklase jaoks kes ei soovi sinuga magamise eesmargil sulle udu ajada.
dish14. aprill 2012, 15:41
Ma olen keegi aga kes olin ma eile seda ma ei tea.
dish8. aprill 2012, 06:19
Helisev pealkiri seekord: küü-küü-küü. Hea teema pealekauba... "Francis on tüüp, kellele ülikoolidiplom on osutunud ajaraiskamiseks. Ta pole taganenud seisukohast, et Eesti kuulub Ida-Euroopasse."
Kallis Ave, kahjuks on Francisel õigus. Kuipalju ma end põhjamaalasena ka esitleda ei taha, läänlase silmis ma seda eestlasena pole! Segab geograafia ja aastakümnetepikkune poliitika. Põhjamaadeks on peetud ajalooliselt Skandinaavia riike. Eesti kuulus aga pikka aega nõukogude mõjusfääri nagu Poola ja pool Saksamaad. Sellest kinnistuski läänlaste mällu väljend - idaeuroopa. Nagu vastaspoolele lääneeuroopa.
ka eestlane30. märts 2012, 12:40
Kui see nii on siis ütle miks Sinu lapsed sõnagi Eesti keelt ei räägi?!