Maadlus

Maadlus päästetud! Nabi: "Väga tore!" (3)

LISA KOMMENTAAR

Go Maadlus9. september 2013, 20:58
Mitte ainult Putin, asi läks kuni Usa senatini, kubernerid, senatorid jne. Isegi Euroopa parlamendis tekkis 100 liikmeline toetus grupp. Maadlejaid on siiski maailmas 30 miljonit ( selle arvu käis välja FILA Rokile.) Ei näe ühtegi Eesti spordiala kus meil oleks lootust sellisel suure spordialal, kohtade nimel võidelda. Nabi on oma asja ära teinud nii kui nii. Pealegi eks keegi tuleb peale, alati on olnud meil raskekaalus maailma 10 isegi 6 hulgas maadleja. Ka altpoolt on sähvatanud. Valeri Nikitini 4 koht olümpial on judo pronks ja neid neljandaid on tal veel. Maadlus lihtsalt sobib eestlase natuuriga.
Putin olgu tänatud9. september 2013, 18:56
maadluse kavva jätmise nimel kohtus UK telekanali Sky News teatel Putin isiklikult ROK tähtsate tegelastega ja saavutas Eestile olulise järeleandmise, paneme ka toompeale tahvli Putini näoga
Iban Ilbut9. september 2013, 18:14
Maadlus küll päästetud, aga kes "päästab" Nabi? Tänasest (asjaosalised olid varem teadlikud) on teada, et maadluses kehakaalud muudetakse ja raskekaaluks on ettepaneku kohaselt uueks kaalukategooriaks 97- 130 kg kreeka-rooma maadluses (vabamaadluses on ülempiir kuni 125 kg). Praegu veel kehtiva kuni 120 kg kaaluvate meeste hulgas oli meie maailmameister ja olümpiahõbe niigi "alakaaluline". Lisaks veel seda, et maadlus sai justkui ajapikendust 2024. aastani, olge siiski kindlad - maadlust ei liiguta OLÜMPOSELT (loe: olümpiamängudelt) keegi! Samas on korrumpeerunud liikmeid ROKis ka edaspidi, õnneks ei ole nad suutnud oma tegemisi lloogiliselelt lõpuni mõtestada, aga ärritavad küll, sest nähti FILA eelmises juhtkonnas olulisi kitsaskohti! Sealt see kiire-mõtlematu otsus (esialgne küll)
tuli. Hea on kindlasti see, et nüüd said aru väga paljud võhikudki, et maadlusspordil on sügavad jõulised juured ja kõrgemalt väga okkalise võraga kaitstud!