Foto: Jalgpall.ee
Jalgpall
10. september 2013, 20:42

Naiste jalgpallikoondis kaotas Haapsalus Walesile 2:3

Koondise peatreener Keith Boanas ütles pärast mängu, et oli mängupildiga väga rahul: "Mängida nii hea mäng koondise vastu, kus on professionaalsed mängijad nii tugevatest liigadest, on ääretult positiivne."Esimesel poolajal asusid külalised 2:0 juhtima, kuid teise poolaja alguses viigistas kahe väravaga seisu Signy Aarna. 68. minutil jäi Eesti 2:3 kaotusseisu ja nii mäng lõppeski. Walesi koosseisu ja tervikprotokolli avaldame esimesel võimalusel, kirjtuab jalgpall.ee.Naiste A-koondis kohtus täna Haapsalu linnastaadionil Walesi koondisega ning kaotas 2:3. Eesti koondise jaoks oli tegemist viimase kohtumisega enne 20. septembril A. Le Coq Arenal toimuvat MM-valikmängu Itaalia vastu.

"Ma olin täna rahul kõikide mänguga ka individuaalselt," ei jäänud Boanas kiitmisega tagasihoidlikuks. "Tüdrukud peavad mõtlema selle mängu peale ja leidma endas enesekindlust, et minna siit veel üks samm edasi. Nad näitasid, et suudavad mängida väga hästi tugeva vastase vastu. 0:2 kaotusseisust viigiseisu jõudmine näitas, et meie naiskonnas on sisu," lausus ta.

"Kõik mängijad platsil olid ääretult motiveeritud, sest selles koondises ei ole väga noori mängijaid ning kõik näitasid, et noortele ei taheta ka ruumi kohe teha, sest just nemad väärivad koondisekohta. See on väga positiivne," sõnas Boanas.