Eile Ungari vastu mänginud Martin Vunk ootab nüüd Budapestis kojulendu. Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
11. september 2013, 14:40

Lennukirike tähendab jalgpalliliidule suurt lisakulu (1)

Enamik Eesti jalgpallikoondise mängijatest on vaatamata meeskonda sõidutava lennuki rikkest juba teel oma koduklubidesse. Tõsi, kiirkorras uute piletite hankimine oli jalgpalliliidu jaoks kallis lõbu. 

Plaani järgi pidanuks Eesti delegatsioon (mängijad, treenerid, jalgpalliliidu esindajad, ajakirjanikud, fännid) jõudma Ungari pealinnast Budapestist Tallinna möödunud öösel kell 4.15, ent Estonian Airi lennuki rikke tõttu jäi väljalend ära. Esialgsete teadete kohaselt on lootus tõusta õhku täna Ungari aja järgi kell 18. 

Eesti mängijatest ootavad seda lendu vaid Eesti meistriliiga klubides mängivad Dmitri Kruglov, Martin Vunk ja Alo Bärengrub. Välisklubidesse kuuluvatele mängijatele osteti kiiresti uued piletid ja nad on juba teel. 

Viimasel hetkel ostetud lennupiletid on aga teatavasti kallis lõbu. Lisakulutuse pidi jalgpalliliit tegema ka tervele delegatsioonile hotelli ostetud lisaöö näol. Esialgu pole selge, kui suur lisakulu kokku on (usutavasti käib jutt viiekohalisest summast) ning kas ja millises mahus Estonian Air selle Eesti Jalgpalli Liidule hüvitab. 

"Estonian Air on kogu aeg olnud väga abivalmis ja aidanud meil lahendusi otsida. Olukorraga tuleb leppida, tehnika vastu ju ei saa," märkis jalgpalliliidu infojuht Mihkel Uiboleht.