Jalgpalliliit üritab võlakoorma all ägisevat Tallinna Kalevit taas jalule aidata. Foto: ARNO SAAR
Jalgpall
11. september 2013, 15:46

Jalgpalliliit päästab Tallinna Kalevi pankrotist

Ebaõnnestunud hooaja tõttu suure võlakoorma alla mattunud JK Tallinna Kalevi juhtimises puhuvad uued tuuled - tiimi president Raimo Nõu taandub aktiivsest juhtimisest ning klubi läheb Eesti Jalgpalli Liidu saneerimise alla.

Mitmete klubile lähedalseisvate isikute sõnul küündib Kalevi võlg koguni kuuekohalise arvuni - erinevatel andmetel on võla suuruseks vähemalt 150 000 eurot, mis on suures osas tekkinud just käesoleva hooajaga, kirjutab soccernet.ee

Just seetõttu otsustas jalgpalliliit kokkuleppel Kalevi juhtkonnaga ohjad enda kätte võtta ning alustada saneerimisprotsessiga, et klubile taas jalad alla saada.

Sellega seoses korraldati pisut ümber ka klubi juhtimine - seni nii meeskonna igapäevatöö kui ka üldisema poolega tegelenud klubi president Raimo Nõu taandub aktiivsest juhtimisest ning Kalevi uueks tegevjuhiks saab igas valdkonnas senine noortetöö juht Sigrid Karpova, kes on varasemalt tegutsenud nii FC Flora kui ka Operi Jalgpallikooli tegevjuhina.

Karpova ise jäi kogu protsessi kommenteerides äärmiselt kidakeelseks: "Klubisiseselt said tehtud kaadrimuudatused, mille tulemusena jätkan mina tegevjuhina ning Raimo presidendina. Mina tegelen igapäevaste asjadega, tema tegeleb suuremate projektidega."