Korvpall
17. september 2013, 16:29

Varrak 10 päeva enne hooaja algust: Škelet pole näinud ja Arbet on vigane – pikk töö on veel teha

Kümme päeva enne Eesti meistrivõistluste ning kaks ja pool nädalat enne ühisliiga algust tõdeb BC Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak, et meeskond pole veel hooajaks kaugeltki valmis.

„Meil meeskond polegi päris kokku veel saanud. Škele liitub alles nädala lõpus ja Arbet on suvest kaasa saanud väikese vigastust – pikk töö on veel teha, aga kindlasti pole me ka kehvas seisus," kommenteerib peatreener meeskonna valmisolekut uueks korvpallihooajaks.

Kui koduse liiga esimene mäng kodus Rakvere Tarvaga on Arbetil kahtluse all, siis VTB-liiga alguseks lubab Varrak, et koondislane on ilusti rivis. „Me ei taha asjatuid riske võtta hooaja alguses. Meil on pikk-pikk hooaeg ees, palju mänge, palju reise. Me tahame olla 100% kindlad, et ta on terve enne kui ta uuesti mängima hakkab!"

Need reisid tuleb ette võtta nii ühisliiga kui ka Eurocup sarja raames. Kas suurel Kalevil jagub veel jõudu ka kodurindel võidelda esikoha eest? Varrak: „Üldsus ei kipu andestama, kui Kalev/Cramo kaotab eestikatel kellelegi, nii et me peame igaks mänguks valmis olema. Selge on see, et võimalusel on mänguminutite jaotus Eesti meistrikatel ikka teine, kui ta on rahvusvahelistes sarjades."