Robert Rooba
Talisport
18. september 2013, 14:05

Eesti hokimeestele Soome kõrgliigas esimene kaotus, aga Liivik avas punktiarve (1)

Soome jäähoki meistriliigas sai Eesti hokimeestele Robert Roobale ja Siim Liivikule koduklubiks olev Espoo Blues esimese kaotuse, kui alistus teisipäeva õhtul Lappeenrantas kohalikule SaiPale 5:8 (2:2, 2:3, 1:3).

Hooaja kaks esimest kohtumist võitnud Bluesi ridades Rooba sedapuhku skoori ei teinud, aga meeskonna kolmanda tabamuse eeltöös võtmerollis olnud Liivik sai kirja hooaja esimese söödupunkti.

"Väga eriline mäng, kus oli selliseid õnnega pooleks väravaid. Viiest löödud väravast peaks võiduks piisama," iseloomustas Rooba kohtumist oma fännilehel Facebook'is.

"Ise sain mänguaega korralikult ning olin aktiivne, kuid täna oli sellised ebaõnnestunud põrkeid ja imelikke litreid... Vahel on nii. Kaotuse üle on tunne kindlasti sant, kuid õnneks on uued mängud ukse ees ja nendeks keskendumine on juba alanud."

Lisaks soovis Rooba edu Bluesi nüüd juba endisele väravavahile Mikko Koskinenile, "kes saadeti Siberisse". Nimelt müüdi Koskinen korraliku raha eest KHLi ning tema asemel värvati Bluesi puurisuule Jani Nieminen.

Liigatabelis 14 meeskonna seas hetkel kuuendal kohal paiknev Blues peab järgmise kohtumise reedel, kui võõrustatakse neid punktiga edestavat Jyväskylä klubi JYP.