Spordiblogi

Väiksemate jalgpalliriikide meisterklubide alagrupiturniirile lubamine on ideeliselt tore, aga tapab põnevuse.

Ott Järvela | KOMMENTAAR: Meistrite rohkus devalveerib Meistrite liigat (4)

LISA KOMMENTAAR

vingats19. september 2013, 10:11
Enne oli probleem, et lüüakse liiga vähe väravaid ja üllatusi ei sünni.
Nüüd on probleem, et lüüakse liiga palju väravaid ja mängud liiga ebavõrdsed. BATE, Celtics - suutsid eelmisel hooajal elevust luua, see hooaeg Kopenhaagen alustanud vee segamist - kõik oi kui halb. Chelsea, ManCity ei saanud eelmisel hooajal grupist edasi - oi kui igav.
xa18. september 2013, 20:49
Pigem tuleks tagasi minna aega, kus igast riigist sai ML turniirile riigi meister, karikavõitjate turniirile karikavõitja ja UEFA karikale teised. Mängida kohe knock-out ja Bosmani reegel tööjõu vabast likkumisest tühistada. Peatage UEFA rahaveski, mis teeb ainult rikkamaid rikkamaks ja väiksemaid marginaalsemaks.
Anton18. september 2013, 19:28
Aga mingi aja möödudes see asi tasandub, sest UEFA maksab igale meeskonnale osalemise eest kopsaka summa (mille kasserib muidugi teleülekannete eest kordselt sisse) ja tekib võimalus ka väiksematel klubidel aja jooksul taset tõsta. Asi toimib ju väga edukalt Põhja Ameerika sportmängude liigades. It´s business!
konn18. september 2013, 18:25
Liiga vara tulid selle artikliga , sest hetke seisuga oli ainult 1 mäng selline kus selgelt nõrgem klubi kaotas mängu ehk siis Plzeni viktoria. Aga samas võiks olla kompromiss, et suurliigade 3 kohad osalevad ka playoffis koos teistega.