Henn PõllusteFoto: Tairo Lutter
Maadlus
23. september 2013, 18:38

SIHT SELGE: Henn Põlluste kinkis Heiki Nabile 2016. aasta olümpia maadlussärgi (1)

"Omalt poolt on mul Heiki Nabile üle anda kingitus, mis seob mind ja Heikit tegema veel tugevamat tööd ja mõtlema sellele hetkele!" ütles Eesti maadluskoondise treener Henn Põlluste ja ulatas MM-hõbedale Heiki Nabile 2016. aasta Rio de Janeiro olümpiamängude maadlusvõistluste tähistamiseks valmistatud särgi.

Põlluste sõnul ei saa milleski 100% kindel olla, aga praegu on võetud kindel suund edule Rio de Janeiro olümpial. "Mõned päevad rahuneme ja analüüsime. Mina küsin endalt, kas tegin kõik selleks, et Heiki oleks selle kulla saanud või jäi midagi tegemata? Mida saab paremini teha, sest midagi saab alati paremini teha?

Rio ei ole võib-olla, see on kindlapeale. Meil on nii tore ja arenev meeskond – Eerik Aps, Ardo Arusaar, esimest aastat naistega võistelnud Epp Mäe, Anar Zeinalov, Alo Toom. See on hea tiim. Lisaks alaliidul tegus juhatus, kes Viru Keemiagrupi kaudu toetab maadlust," rääkis Põlluste.

Nabi MM-hõbeda ristis kogenud maadlustreener fantastiliseks saavutuseks. "See polnud juhus, vaid tugeva töö tulemus. Heiki tegi olemasolevate ressurssidega kõik, mis võimalik. Et iraanlane oli veidi parem... seekord oli nii. Järgmine kord on uus võistlus.

Kuidas võrrelda Heiki OM- ja MM-hõbedat? Mõlemad on väga tähtsad, suured ja head tulemused, mida ei saa omavahel võrrelda, sest iga võistlus on omaette. Praegune tulemus on hetkel esikohal."