Järgmises kolmes AC Milani kohtumises Itaalia meistrivõistlustel Mario Balotelli kohtunikega vaielda ei saa.Foto: LaPresse/ Spada
Jalgpall
24. september 2013, 12:46

Balotellit karistati kohtuniku ähvardamise ja solvamise eest mängukeeluga

AC Milani ja Itaalia jalgpallikoondise ründaja Mario Balotelli peab koduklubi järgmised kolm kohtumist Itaalia meistrivõistlustel võistluskeelu tõttu vahele jätma.

Karistus määrati Balotellile pärast pühapäevases mängus Napoliga teenitud punast kaarti. Milani ründaja eksis kohtumises profikarjääri jooksul esimest korda penaltiga, lõi 91. minutil Milani ainsa värava, mis aga meeskonda 1:2 kaotusest ei päästnud.

Lõpuvile järel noris ta tüli Napoli mängija Valon Behrami ja kohtunik Luca Bantiga, kes näitas talle karistuseks kollast kaarti, mis oli Balotellile mängu teine. Loogilise jätkuna tõusis vilemehe taskust punane kaart.

Milanil on võimalus Balotellile määratud võistluskeeld edasi kaevata. Kui seda ei tehta, peab ründaja vahele jätma kohtumised Bologna, Sampdoria ja Torino Juventusega.

Niigi keerulises seisus – nelja vooruga kogutud nelja punktiga hoiab Milan liigatabelis alles 11. kohta – klubi jaoks oleks esiründajast kolmeks mänguks ilmajäämine kahtlemata märkimisväärne tagasilöök.