Trine Kasemägi piirdus finaalis ühe punktiga
Korvpall
29. september 2013, 17:49

Kossuneiud kaotasid MMi finaalis USAle (1)

Indoneesias toimunud FIBA U18 3x3 korvpalli maailmameistrivõistlustel neidude turniiril finaali jõudnud Eesti pidi esikohamängus tunnistama USA 21:12 paremust.

Eesti oli mängus sees kuni seisuni 11:15, seejärel läksid aga ameeriklannad Arike Ogunbowale ja 1.93 pika Brianna Turneri vedamisel oma teed ning võitsid matši lõpuks 9 punktiga 21:12. 

Finaalis oli Eesti edukaim oli Jane Svilberg 5 punktiga, turniiri suurimal korvikütil Trine Kasemägil lubasid ameeriklannad ameeriklannad aga visata vaid ühe punkti.

Eesti koondist esindasid MMil lisaks Svilbergile ja Kasemägile ka Kadri-Ann Lass ja Kristi Tamp, võistkonna treener oli Reet Rausberg.

"Turniir läks hästi ja tüdrukud mängisid väga hästi. Võtsime mäng korraga ja mäng-mängult arenesime edasi. Finaalis olime juba veidi väsinud ja emotsioon oli ka laes, et kahe hulgas oleme. Sellises kuumuses on raske, aga kõigil oli ühtemoodi raske. Praegu ei olegi veel päriselt kohale jõudnud, mis toimus. Tublid olime!" võttis treener Rausberg turniiri kokku.

Kolmanda koha matšis alistas Hispaania Itaalia neidude koondise tulemusega 14:7.