Jalgpall

Kuidas kommenteerite kohtuniku otsust?

VIDEO: kohtunik soosis Balotellit ja määras Milanile fantoompenalti? (9)

LISA KOMMENTAAR

miks imestada?2. oktoober 2013, 17:53
Jalgpall pole sport, vaid poliitika. Loomulikult oli Balotelli tehniliselt valetaja, aga treener silitab pead ja Milano issid ütlevad oma poegadele, et nemad tehku samamoodi. Selline juhtum jalgpallis pole esimene ega ka viimane! Selliste jamade pärast ma jalgpalli ei vaatagi. Saan aru ameeriklastest, kes soccer'it spordiks ei pea. Vaadake ameerika jalgpalli - seal mehed platsil ei maga ja juhuslikult punkte / võite ei saada.
Ott Järvela2. oktoober 2013, 15:51
Eilne penalti AC Milanile. Kõige rohkem on ikkagi süüdi Ajaxi kaitsja Mike van der Hoorn, kes täiendava abikohtuniku nina ees (peakohtunik Erikssoni kehakeelest ja tegutsemisest on selgelt näha, et penalti-otsuse võttis vastu reisisaatja) Balotellit särgist tiris. See oli lihtsalt väga-väga rumal. Lisaks ka tarbetu.
Nõus, et kohtunikud reageerisid üle ja penaltit polnud vaja määrata. Aga van der Hoorn andis selleks rumalal moel ajendi.
Pikemalt siin: https://www.facebook.com/ottjarvela/posts/647740405247194
vaataja2. oktoober 2013, 15:36
Vaatasin mängu ja ütleks,et viik oli õiguspärane! Esimesel domineeris Ajax ja teisel Milan. Balotellit ikka ,,torgiti,, ka ja ootasin millal mõni Ajax,i mängija kollase saab.Penalt nats kergelt küll aga alles oli meie jalgpallis küsimus kergelt antud penaltist ja anti mõista,et kohtunik nägi kõike teise nurga alt! Ju siis rootslane nägi ka kõike teise nurga alt!
Klan klux ku2. oktoober 2013, 15:09
Balotelli võib oma karjääri nüüd küll lõpetada, sest mis muud see olla sai kui ahvimine. Ärgu solvugu enam kui midagi staadionil edaspidi ei meeldi!
Kohtunikud on igal pool pimedad2. oktoober 2013, 13:56
Pole vahet kas Eesti või muu maa kohtunik , pimedad on nad kõik. Siin tuli Balotellile kaart anda aga ju raha mängus.
risto2. oktoober 2013, 13:52
ajakirjanik ei talu kriitikat nagu näha on!!! ausalt öeldes liiga palju selliseid lolle artikleid mille pealkiri ei vasta sisule.olen täiesti kindel ,et see kohtunik oli kinni makstud.just selle pärst peaks lõpuks ometi ka jalkas videokohtunik olema.kaua võib sellist jama kannatada? näruseid kohtunike kaitstakse ka üle liia
risto2. oktoober 2013, 13:48
Ajaxi kaitsja Mike van der Hoorn tõmbas karistusalas maha Mario Balotelli.videost oli ju näha ,et balotelli oli see kes kaitsja maha tõmbas.idu ajakirjanik
KU KLUX KLAN2. oktoober 2013, 13:29
Mulle pole see neeger kunagi meeldinud. Ülimalt ennasttäis ahv. Sukeldumise eest oleks tulnud anda kaart NEEGRILE. Haige "staari" soosimine
haha2. oktoober 2013, 12:57
"Ajaxi kaitsja Mike van der Hoorn tõmbas karistusalas maha Mario Balotelli enda ja Itaalia koondise ründaja tõi tabloole seisu 1:0.
Hollandi tippklubi ei laskunud aga pead norgu ja mõni hetk hiljem viigistas Stefano Denswil seisu."
Ma kommenteeriks hoopis Õhtulehe idiootsust. Balotelli viigistas 1:1 seisu, mitte ei viinud Milani ette.