Oliver Venno (paremal).Foto: kuzbass-volley.ru
Võrkpall
2. oktoober 2013, 15:15

Venno Venemaalt: vorm on tõusuteel (1)

Oliver Venno koduklubi, Venemaa võrkpalli superliigasse kuuluv Permi Prikamje alustas hooaega edukalt, kindlustades endale karikavõistluste avaringi järel teise koha.

Ettepoole jäi vaid maa mitmekordne meister Kaasani Zeniit, tahapoole kolm meeskonda. Konkurentsis püsib kokku veel 17 meeskonda, kirjutab volley.ee.

Venno: "Karikamängud läksid ootuspäraselt. Eesmärk oli pääseda järgmisse ringi ja seda me ka tegime. Homme selgub, kes meile järgmises ringis vastu tuleb ja kus mängud toimuvad."

Venno oma mängule etteheiteid ei teinud: "Täitsa rahule jäin. Saime teise diagonaaliga enam vähem võrdselt mänguaega, kuid alustasin alati mina. Klapp sidemängijaga on juba päris hea, kuid oktoobri lõpus tuleb tagasi meie esimene sidemängija, kes on praegu koondisega hõivatud. Eks siis ole näha, kuidas temaga koostöö edeneb. Loodetavasti läheb kõik hästi."

Peatselt superliigahooaega alustava Prikamje peatreener Vladimir Putin pole Venno mängu kohta eraldi midagi iseloomustavat öelnud. Teine treener Vladimir Vikulov kiitis klubi kodulehel mehi võitlusliku mängu eest ja avaldas neile tänu. Alagrupi viimases mängus oli Prikamje lähedal võidule Kaasani Zeniidi üle, kaotades vaid 2:3.
Venno ei kurda ka: "Minu vorm on tõusuteel ja saab veel paremaks minna."