Mario Balotelli.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
2. oktoober 2013, 15:53

Milani asepresident: Balotelli peab käitumist parandama

AC Milani jalgpallimeeskonna asepresident Adriano Galliani soovitab klubi staarmängijal Mario Balotellil väljakul emotsioone paremini kontrolli all hoida, kuid kaitses hoolealust eilses Meistrite liiga kohtumises Amsterdami Ajaxiga teenitud vaieldava penalti eest.

"Balotelli on tähtis mängija ning ta ei pea enam küpsema, sest on juba piisavalt küps," lausus Galliani. "Balotellil tuleb oma käitumist korrigeerida. Kuid samal ajal peavad kohtunikud teda samamoodi kaitsma nagu teisi mängijaid. Olen näinud, et Balotelli vastu tehakse punase kaardi vääriline viga, kuid kohtunik on piirdunud kollasega."

Mäletatavasti teenis Balotelli hiljutises Itaalia liiga mängus Napoliga kohtunikuga vaidlemise eest teise kollase kaardi. Karistuseks peab Itaalia koondise ründaja kolm kohtumist vahele jätma.

"Arvan, et see karistus paneb Balotellit mõtlema, et ta peab teistmoodi käituma. Väljakul olles tuleb mõelda ainult jalgpallile ja meeskonna aitamisele selle asemel, et vastaste ja kohtunikuga vaielda," noomis Galliani.