Pariis Saint-Germaini ründaja Zlatan Ibrahimovic.Foto: FRANCK FIFE
Spordiblogi
3. oktoober 2013, 20:45

Ott Järvela | Viis iva kolmapäevast Meistrite liigas (1)

Jalgpalli Meistrite liigas jõudis kolmapäeval lõpule alagrupiturniiri teine voor. Kaheksast matšist sai välja nopitud viis iva (palju rohkem jäi noppimata).

1. Mida suudab täishoos Bayern? Tiitlikaitsja Müncheni Bayern kolkis võõrsil Manchester City't 3:1 ja peatreener Pep Guardiola teatas: „Aega on. Läheme veel paremaks, kui mõned mängijad vigastustest taastuvad." Tormihoiatus on antud.

2. Casillas on kuningas. Madridi Real juhtis Kopenhageni vastu 4:0, kui 260päevase pausi järel Reali kodustaadionil Reali väravat kaitsnud Iker Casillas tegi 55 sekundit jooksul kolm fenomenaalset tõrjet. Klubis Diego Lopezi järel teiseks numbris langenud Casillas meenutas, et on endiselt kuningas.

3. Punkt pole paha. Kui oled Manchester United ja koduliigas kuuest mängust kolm kaotanud, tundub võõrsil tehtud viik Donetski Šahtariga päris hea. Mida arvab sellest Alex Ferguson?

4. Piraeuse kaabutrikiäss. Brüsseli Anderlechtile kaabutriki kõmmutanud Konstantinos Mitroglou jaoks oli see juba hooaja kolmas. Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi, mis passite?

5. Lihtsalt Ibrahimovic. PSG ründaja kõmmutas esmalt Lissaboni Benficale kaks väravat, istus lennukisse ja sõitis Sarajevosse, et kohtuda 8aastase Hajrudin Kamenjašiga ja täita verevähki hääbuva poisi suur soov – kohtuda oma iidoli Ibrahimoviciga. Respekt.