Sport | Muud alad

Klitško kallistas end Povetkini vastu punktidega võidule (22)

LISA KOMMENTAAR

Poksispets ajakirjanik ja tubli pealkiri :)7. oktoober 2013, 09:08
Ajakirjanik võiks ju ise minna Klitchko-d kallistama ja saaks ka kerge võidu? Hea kui meie ajakirjandusel nii häid poksi-analüütikuid on.
7. oktoober 2013, 07:20
Mina olen täiesti artikli poolt! Wlad elas seljas terve matsi ja kui rääkida siin mingist poksist siis see oleks natuke liig. jäägu igale ühele ma arvamus aga nad võiks tgeleda mõne sellise võitlus alaga ,kus oleks eesmärk vastane lihtsalt kuidagi alistada. Kindlasti mitte poks!!
heh7. oktoober 2013, 00:33
se oli mingi nalja tegemine seal mitte boks. kaks klouni raha teenimas ja ei muud midagi
sedasi6. oktoober 2013, 20:29
Lennox võitis tookord Klitsko vigastuse tõttu ja oskused siin rolli ei mänginud.
Klitško saksa keeles ütles selgelt,6. oktoober 2013, 19:00
et peaga allapoole vööjoont hoidmine on reeglite vastu ja see käivitab automaatselt reeglitevastase kaitse. Igav oli tõepoolest, kuid mehed olid ju eri kaalukategooriatest, eri käeulatusega. Valujev oli oma suuruse juures aeglane, Klitškod seda ei ole. Ainus viis neid võita on kasutada taktikat nagu Lennox Lewis, rünnata ca kümnelöögliste seeriatega ja teada, et ainus võimalus võita on K.O.
Mehed EI Nuta6. oktoober 2013, 18:46
Povekin peab käsi venitama minema. Ei olnud eriti võimalust virutada. Muidugi vahepeal tekkis kahtlus äkki maksti Klitškole kaotamise eest, kuid ikkagi tuli võit. Üldse üllatab Klitško passiivsus. Tal oli palju häid võimalusi kuid ta ei kasutanud neid. Ju lõbutses. Ilmselt sai raha raundide arvelt!
Võimas matsh6. oktoober 2013, 17:27
oli. Povetkin küll kaotas, aga sitket vastupanu näidates tekitas enda vastu lugupidamist.
...6. oktoober 2013, 15:53
Väga ilus matš oli minu arust, ukrainlane oli kindlasti tugevam, seda oli näha esimestes raundides, venelasele edu kõiges sest pidas ilusti vastu...võitis parim... ajakirjaniku pealkiri ajab vihaseks natuke...
ilmar6. oktoober 2013, 14:37
võitjate üle kohut ei mõisteta, pole vahet mis vahenditega ta seda siis tegi!
krdi krt6. oktoober 2013, 14:23
ilus matś oli, tark poksimine, aga ajakirjaniku "bold" lõigust võiks välja lugeda kaht asja, kas ta vaatas ainult pilte või siis oli umbjoobes seda artiklit kirjutades!
Veelkord, väga hea poks oli!
inimene6. oktoober 2013, 14:00
poksib igavalt aga ometi on 4 erineva meitrivöö omanik!
povetkinid ja heleniused ja furid võiksid kõigepealt isekeskis parema välja selgitada
Klitsko ülekaal oli mäekõrgune ja väga võimalik et Povetkin ei lennanud lõplikult nokauti ainult vene sponsoreid silmas pidades
poks on juba ammu vastupidavusala ja võidavad need kes 12 raundi suudavad vastu pidada
aga nõus sellega jah, vene shovinistidele näidati koht haledalt kätte
f6. oktoober 2013, 13:40
mis kuradi pealkiri??!! Klitško ei kallistanud ju üldse, Povetkin oli see, keskallistas Klitškod, Povetkinil oli silmad rulli taotud juba esimestes raundides ja ta hakkas Klitškod kallistama et mitte rohkem peksa saada.
jep6. oktoober 2013, 10:19
Haholl võitis aga poksis igavalt nagu alati. Ootan, et mõni nigru talle kord korraliku koslepi annaks!
Pealkiri6. oktoober 2013, 10:03
on tõesti omal moel leidlik. Aga matšis oli palju jõudu ja seesmist pinget. Olen nõus enamike kommentaaridega, et Klitško tegutses väga targalt. Povetkin on siiski tugev, visa ja ohtlik. Kuna vene kisakoor karjus taustaks nõmedaid fraase, sest nemad on ju "maailma naba" ja kõige-kõige-kõige, siis hoidsin pöialt ukrainlasele ja ei pidanud pettuma. Nautisin täiega seda kuidas ta venelast küpsetas, "kaisutades" alandas, näidates talle koha kätte.
nunuh6. oktoober 2013, 09:46
Väga loll on see inimene kes Klitsko taktikat igavaks peab, ilmselgelt ei taju ta seda, et poksi põhimõte pole alati kohe stardis vastast nokauteerida.
Klitsko tegi väga kavalalt esimesed 6 raundi väsitas vastast lasi tal jebida, tõmmelda, vehkida tühja ja siis 7ndast alates hakkas juba agresiivsemalt vastu tegutsema, fakt on see et povetnik väsinuna ei jälginud enam oma kaitset ja sai üha tihedamini ja lihtlabasemalt sisse, tõsi lõpuni pidas vastu ja võhma vanal jagus
Inzaghi6. oktoober 2013, 09:41
nõme pealkiri jah. Vaatasin sellise kanali pealt, mis iga raundi järel aeg-luubis lööke näitas. Klitsko oli ikka võimas küll, aga rohkem imestan et venelane 12 vastu pidas.Tundus, et lõus ta ei saanud enam mitte millestki aru, pea oli nii läbi tümitatud
alariii6. oktoober 2013, 08:43
nõme Viljar oled oma jutuga,aind kallistades ei saa võitu!"
ohvitser6. oktoober 2013, 06:18
ma olen rahuldatud,seda pidi saama vene punapea
muhahaha6. oktoober 2013, 05:31
Vilja Voog üritas oma soperdisega spordiajakirjanikuks saada
mina6. oktoober 2013, 01:52
Povetkin ju kummargil ründas, loogiline, et vastase sülle jäi kinni.
Ajakirjanik on muidugi tüüpiline kollase meedia rüütel, eks neil juba ülemuste käest juhtnöörid, et kirjutaks nõmedaid artikleid ja provotseeriksid huvi artikli vastu, selle nimel tasus kõrgkoolis käia.
Vaimse töö tegijad ha ha.
issand6. oktoober 2013, 00:42
ma olin küll povetkini poolt. Aga kas selle artikli on ikka kirjutanud spordiajakirjanik? Klitshko sidus hästi ja mitmel korral sidu povetkin samamoodi. Niimoodi see poks käibki. On distantsi pealt võitlejaid ja on lähidistantsi võitlejaid. Naguj ütlesin olin povetkini poolt, sest klitshko taktika natukene igav,aga sellegipoolest toob see võidud ning vastased kukuvad ka KO ja neile loetakse sekundeid jne- ei ole päris nii, et punktide peale läheb. Küsimus on kas lihtsalt keegi suudab enda strateegia paremini maksma panna kui Klitshko. Öelda, et klitsko kallistas ennast võidule on ikka jama jutt
tsh6. oktoober 2013, 00:23
Nii rumalat ja ühepoolset artiklit on masendav lugeda.
Kas autori arvates Povetkin ise lõi omal kulmud rulli? Kui ei, siis kas need tekkisid "kallistades"?
Fakt on see, et Klitchko võitles arukalt, iga löök oli läbi mõeldud ja venelane oli korduvalt pikali.