Margus Hundi debüüt NFLis vääris Õhtulehe sporditoimetuse meelest möödunud nädala plussi tiitlit.Foto: Joe Robbins
Spordiblogi
7. oktoober 2013, 11:13

Nädala pluss | Margus Hunt esimest korda NFLis platsil!

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis jagades välja nädala plussi ja miinus. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse läbi. Meie 7. oktoobri valik:

LÄINUD NÄDALA PLUSS

Eile mahtus NFLi mänguks üles antud 46 mängija sekka esimest korda ka Margus Hunt. Juba rohkem kui kuu aega on fännid põnevusega oodanud, millal Cincinnati Bengals eestlase kohtumiseks võistkonda valib. Nüüd on Hunt taas ühe sammukese karjääriredelil edasi astunud. Ja võime olla üsna kindlad, et see on alles suurte sündmuste algus.

LÄINUD NÄDALA MIINUS

Äsja alla 23aastaste Euroopa tõstmismeistrivõistlustel pronksmedali võitnud Leho Pent peab suure tõenäosusega põlveoperatsioonile minema. Ükski lõikus ei garanteeri sajaprotsendilist tervenemist, samas on arstid probleemide leevendamiseks teinud sportlasele põlve kümme süsti ning kasutatud on ka teisi ravivõimalusi. Kui miski muu ei aita, tuleb siiski operatsioonile minna ja loota, et kõik õnnestub.

ENNUSTUS

30% on tõenäosus, et Eesti jalgpallikoondis ei kaota reedel Tallinnas peetavat MM-valikmängu Türgile.

Külalistel on uus peatreener, Fatih Terim, kelle juhendamisel on saadud kaks võitu järjest ja nüüdki vajatakse hädasti võitu. Eesti on aga igasugused edasipääsulootused minetanud. Lisaks kannab paremkaitsja Enar Jääger võistluskeeldu.