Pärnu naiskond tegi eile Lilleküla staadionil trenni ja siirdus siis hotelli tänaseks mänguks valmistuma. Foto: Stanislav Moškov
Jalgpall
9. oktoober 2013, 07:00

HOIATUS: Pärnu naiskond pole nii kõva vastast varem kohanud

Pärnu Jalgpalliklubi tänaseks vastaseks on valitsev naiste Meistrite liiga tšempion Wolfsburg. Paberi peal on tegu sipelga ja elevandi duelliga. Ent kas valikturniiril välja mängitud 0:0 viik Soome meistri Vantaa PK-35-ga on tõend, et variante leidub ka Wolfsburgi vastu?

Eesti meisterklubi peatreener Jüri Saar manitseb realistiks jääma. «Resultaati ei oska üldse ennustada, sest me pole nii kõrgel tasemel vastasega varem kohtunud. Ei tea ka, kui tõsiselt nad meid võtavad. Võrreldes Vantaaga on Wolfsburgi meisterlikkus kindlasti suurem. Nende rivistuses on tugevad ja pikad tüdrukud, kes tulnud Euroopa meistriks ja Meistrite liiga võitjaks,» rääkis Saar.

Pärnu naiskonna üldine meelsus on Saare sõnul rõõmus, aga töine. «Igapäevaselt treenime me ju eraldi – pool naiskonda Tallinnas, teine pool Pärnus. Nüüd saime 90% koosseisust kokku ja trennis olid kõigil näod naerul. Viimastes mängudes on näha, et tüdrukud tahavad hästi mängida ja Wolfsburgi vastu põhikoosseisu pääseda.»

Wolfsburgi peatreener Ralf Kellerman lubas, et hinnaalandust nad Pärnule ei tee: «Tahame esimese mänguga edasipääsu sisuliselt ära kindlustada ning näidata ilusat mängu, sest Eurosport teeb ju kohtumisest ülekande. Valmistusime täie tõsidusega, meie luuraja käis ka Pärnu mängu jälgimas ning spikker vastase tugevuste ja nõrkuste kohta on mul olemas.»

Meistrite liiga põhiturniiri ehk 1/16-finaali avakohtumine Pärnu – Wolfsburg algab kolmapäeval Lilleküla staadionil kell 18.