Jalgpall

Nais-Kassai ohvriks langenud Pärnu püstitas 0:14 kaotusega rekordi (23)

LISA KOMMENTAAR

ving10. oktoober 2013, 13:01
amatöörid proffide vastu ei saa ja siinsed muidu kiunujad peavad sellega leppima
kui ikka kõik nii pahasti on, siis mine võta veel üks õlu ja vaheta kanalit , mitte ära kommenteeri naiste jalgpalli,millest sa nkn midagi ei tea
BDW kohtunik ei olnud siin küll milleski süüdi
Rix10. oktoober 2013, 12:55
See ongi praegune Eesti tase,pole siin midagi ilkuda.Mõni teine meie sats oleks veel kõvema koslepi saanud.
semper10. oktoober 2013, 11:09
kas keegi oskaks seletada, milleks taolise 'spordi' peale raha raisatakse??
olen jälginud Eesti naiste jalgpalli(tulemusi) kümmekond aastat kindlasti.
EM-alagruppides ja klubide liigades pole väravani enamasti jõutudki, naiskonda on kotitud kuni 5-6 väravaga. Ja ikka kõlab aeg-ajalt läbi, kui tublid ja toredad meie vutipiigad on, vaatamata järjekordsele kollapsile. Üks taoline emotsioonipuhang oli paar nädalat tagasi. Ja nüüd siis see ...
Ning taas - paha oli kuulata ühe naiskonna liikme eilset kommentaari, kuidas nad end mutta tampida ei lase ja muudkui ootavad kärsitult kordusmängu. Eks ta õige ole - mudas juba ollakse ...
oijeerum10. oktoober 2013, 11:07
Kassai jutt ajab naerma küll - http://uk.eurosport.yahoo.com/video/highlights-wolfsburg-vs-parnu-181636445.html 10:00 - aeglaselt vaadates näeb ilusasti ära! Korrektne otsus
kt10. oktoober 2013, 09:53
Pärnu Postimehest:
"Kui homne Pärnu naiskonna mäng Wolfsburgi vastu tuua meeste vuti maailma, oleks see samaväärne kui Müncheni Bayern kohtuks Vändra Vaprusega.
Meeste jalgpallis krooniti kevadel UEFA meistrite liiga võitjaks Müncheni Bayern, Vändra Vaprus on aga Eesti üks parimaid amatöörmeeskondi (Eesti meistriliiga klubid selles arvestus kaasa rääkida ei saa, sest igas neis on mängijaid, kellele makstakse palli tagaajamise eest palka või stipendiumi).
Pärnu naiskonna peatreener Jüri Saar tõdes, et Eesti naiste jalgpalli Euroopa tipptasemele lähemale jõudmiseks peab see muutuma professionaalseks."
Meie naised käivad igapäevaselt tööl, treenivad nädala sees eri linnades ja kokku mängivadki ainult võistlustel ja vahetult enne võistlust treeningutel (kuhu, nagu me teame, ei saa töögraafiku tõttu kõik tulla). Ei kommenteerikski rohkem.
Tublid olete, Pärnu naised - olete ikkagi meistriga lahingu löönud:) On ka teised selle klubi käest sauna saanud, pole midagi hullu.
pealtvaataja10. oktoober 2013, 08:38
Naistest oli aru saada, et nad olid närvis. Tehti vigu ja tundus, et kardeti justkui palli pärast võitlema minna. Samas teise poolaja lõpupoole osad naised ikka hakkasid julgemalt mängima - kahju, et seda julgust kohe alguses ei olnud. Väravavahi punane kaart tundus kusjuures tribüüni ühest kohast vaadates isegi õigustatud (oleks nagu pärast väravat ühte sakslast jalaga löönud) - võib-olla nägi ka kohtunik sama nurga alt. Teha ei ole enam midagi.
Aga tasemevahe - ei usu, et mõni Wolfsburgi naistest müüks päevast päeva näiteks burgereid või betooni - nagu meie naised. Need naised seal saavad palka selle eest, et hommikul trenni lähevad ja oleks olnud imelik, kui nad praegu ei oleks pärnakaid võitnud.
Pärnakad - olete teinud tubli tulemuse, et üldse nii kaugele jõudsite ja nii kõrgel tasemel klubiga (valitseva meistriga ikkagi) mängisite. Olenemata tulemusest (ka nädala pärast) on põhjust uhke olla. Treener pangu julgelt väravasse varuväravavaht ja naised võtku mängu lihtsalt mõnuga. Teie klubisse tooksin ka oma tütre, kui oleksin pärnakas:)
abitreener10. oktoober 2013, 07:19
tüdrukud olid tublid, et nad seal platsipeal üksteist sõimama ja süüdistama ei hakanud.
Taktikaliselt oli kohutav. Eelviimane värav 4 vastast meie 2 kaitse vastu. Ja selle treeneri jutt....
Kui tüdrukud olid ka teisel poolajal krambus, siis mida tegi treener vahealajal riietusruumis?
Tasemevahe oli kohutav jahh on ju ühed profid ja teised harrastajad amatöörid. Nagu mängiks U12 ja 16.
See treener võiks proovida enesekindlust leida, esialgu endas ja siis ka tiimile. Vahet pole, palju tappa saadakse, ka kaotus võib olla inimlik, kui mängu mönuga võtta.
renx10. oktoober 2013, 05:56
Ilma mängimata ei saa kunagi paremax minna,tuletage meeste mängusid meelde!
ahhh10. oktoober 2013, 01:55
mis siin jamada, pillid kotti ja unustatud
miks peab vägisi punnitama10. oktoober 2013, 00:54
kui ikka jalad ei kanna veel, siis poleks mõtet sellises liigas mängida - see muudab asja mõttetuks ka teiste jaoks. Pohlak peaks kokkuleppemängu võimalust uurima.
Malle10. oktoober 2013, 00:20
Kelle raha eest saksamaale reisitakse ? TURISTID !!
1234569. oktoober 2013, 23:28
Vastuseks tegelasele, kes 8tles, et proovige ise ka midagi ära teha. No ma sellist asja pigem ei prooviks järgi teha. Sellise taseme vahe puhul oli narr sinna väljakule 8ldse minna. Meie konnatiigis v6ib ju maja taga pesunööride all palli taguda teiste naabritädidega ja s6brannasid taga klatsida. Sport on tore, aga antud juhul peaks m6tlema k8ll karjääri muutmisele, kahju k8ll, aga see on "fail".
ks9. oktoober 2013, 23:25
Kui varuväravavaht on olemas siis tuleb teda kasutada. Kogemusi saabki ainult suurtest mängudest.
nais-kassai9. oktoober 2013, 23:07
no videokordusest oli üsna selgelt näha Meetua liigutus jalgadega...mina olen kohtunikuga päri
ja...9. oktoober 2013, 23:05
teine väravavaht Maarja oli just U19 koondises ja oli võidumängus Leedu vastu väravas!!! Täiesti kogenematu on treeneri poolt ikka väga kohatu öelda...
vv9. oktoober 2013, 22:23
see väljakumängija on olnud väravavaht, ka noortekoondistes ja väga hea!!!
9. oktoober 2013, 22:12
kahjuks jep ei saa Jürist aru, miks pannakse väljakumängija, kui mitte midagi enam võita pole, ongi noorele väravavahile kogemust vaja?
tere9. oktoober 2013, 22:12
Mängitage seda noort väravavahti - see on lihtsalt elukogemus! Säärast mängu ei tunne ta oma elus ilmselt mitte kunagi...
Te ei lähe ju ometigi Wolfsburgi vastu võidumõtetega. Ükskõik, kes teil seal väravas on - olgu ta kasvõi maailma parim naisväravavaht -, tala saate te nkn... Kas te saate tala 0:14 või noort väravavahti kasutades 0:15 - kedagi ei koti ja see mäng läks juba nkn ajalukku kui haige talasaamine.
Teine võimalus on muidugi oma mainet puhastama minna, aga ma olen kindel, et te saate seal tuhandete sakslaste saatel samasuguse paki.
Jõudu ja tervisi!
urmas9. oktoober 2013, 21:59
Ärge ilkuge. Proovige ka ise midagi ära teha.
j9. oktoober 2013, 21:49
tundub, et siis järgmine mäng püstitavad uue rekordi.
fänn9. oktoober 2013, 21:46
miks nad lähevad mängima kui nad seda ei oska ?!
ee9. oktoober 2013, 21:46
Teine väravavaht on kogenematu ja postide vahele saadetakse mingi kaitsja või kes iganes ta on?
Hhaha, kõva tase teil seal.