Homme peaks A Le Coq Arenale varakult kohale minema. Foto: ARNO SAAR
Jalgpall
10. oktoober 2013, 10:40

Koondis kutsub publikut varakult staadionile

Eesti koondis tuletab pealtvaatajatele meelde, et reedel A. Le Coq Arenal peetavale Eesti – Türgi MM-valikmängule on mõistlik varakult kohale tulla.

Kui tihti kipub Eesti publik kahjuks staadionil saabuma alles viimasel minutil, siis positiivne näide on viimasest Eesti – Holland kohtumisest, kus 15 minutit enne mängu algust oli sisenenud juba 85% pealtvaatajatest. Kõik see väljendus positiivselt ka võimsas mängueelses Eesti hümni esituses, mis andis tõuke kogu matšiks, teatas EJL. 

A. Le Coq Arena avatakse reedel publikule kell 19:30, mil algab muusikaprogramm ja suurel ekraanil näidatakse videoklippe. Kohapeal saab osta mängu kava, tasuta on võimalik lugeda Õhtulehe värsket Eesti – Türgi mängu erilehte. Avatud on toitluspunktid ja osta saab fännitooteid, arveldamine toimub sularahas. 

Orienteeruvalt kell 20.45 saabuvad koondised soojendusele, kell 21.20 on mängueelne rivistus ja hümnide esitamine. Avavile antakse kell 21.30. 

Reedesele mängule on oodata 8000 pealtvaatajat, mis tähendab, et nii parkimiseks kui ka staadionile sisenemiseks tuleb varuda aega. Ummikute vältimiseks on mõistlik tulla matšile ühistranspordiga või jalgrattaga – Sportland Arenal on avatud tasuta rattaparkla. Autoga saabujatel tuleb arvestada, et parkimiskoha leidmine võib võtta palju aega ning ümberkaudsetel tänavatel on liikumine piiratud.

Staadionile sisenemiseks on tarvis läbida turvakontroll. Koju tuleb jätta oma söök ja jook ning endale ja teistele ohtlikud asjad. Suuremate kottide jaoks on staadionil olemas tasuta pakihoid.

Neljapäeva hommikul oli Eesti – Türgi MM-valikmängule Piletilevis saadaval veel 1300 piletit.