Deniss KarpakFoto: Ott Kallas
Spordivaria
11. oktoober 2013, 20:15

Karpak ja Rammo jätkavad La Rochelle'is kõrgetel kohtadel

Prantsusmaal La Rochelle'is jätkuval Semaine Olympique Francaise regatil, mis on ühtlasi EUROSAF Champions Sailing Cup sarja viimaseks osavõistluseks, on kolme võistluspäeva järel Deniss Karpak püsimas Finnil teisel kohal ning Laseril finaalsõitudeks kuldgruppi pääsenud Karl-Martin Rammo on viies.

Finn klassis purjetav Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) sai tänastes võistlussõitudes kaks neljandat kohta ning on jäänud seni ära peetud seitsme sõidu kokkuvõttes püsima teisele positsioonile. Võistlust juhib Finnil Suurbritannia purjetaja Giles Scott.

Laser Standard klassis, kus täna algasid finaalsõidud, võttis kvalifikatsiooni resultaatide põhjal kuldlaevastikku jõudnud Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) täna finiši neljanda ja 15ndana ning on kokkuvõttes viiendal kohal. Regati liider on britt Nick Thompson. Sama klassi hõbefliidis võistlev Kaarel Kruusmägi (Saaremaa Merispordi Selts) lisas oma tulemusseeriasse 2. ja 21. koha ning omab hetkel 40ndat asetust.

Regatt kestab pühapäevani, mil avaseeria põhjal selgunud kümme parimat purjetajat seilavad topeltpunktid andvas medalisõidus.