See hoiatus võib Ronaldole tuua veel paksu pahandustFoto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
12. oktoober 2013, 18:16

Pikem mängukeeld soolas? Ronaldo andis mõista, et võttis meelega kollase kaardi (1)

Vutimaailma superstaari Cristiano Ronaldot võivad ees oodata sekeldused: portugallane teenis eilses MM-valikmängus kohtumise üleajal imselgelt tahtliku kollase kaardi.

Portugal viigistas Iisraeliga 1:1 ning kuna sisuliselt on selge, et meeskond lõpetab F-valikgrupi Venemaa järel teisena ning jätkab MM-pileti püüdmist play-offis, siis vaidleski Ronaldo endale mängu lõpus "kohustusliku" kollase kaardi, mis on talle valiksarjas teiseks hoiatuseks. Nii peab ta nüüd vahele jätma viimase alagrupimängu Lukemburgiga, play-offe saab aga alustada juba "valgelt lehelt". Lisaks Ronaldole võttis endale hoiatuse ja ühes sellega mängukeelu järgmiseks matšiks keskkaitsja Pepe.

"Ma ei saa sellest kollasest kaardist rääkida," poetas Ronaldo kohtumise järel. "FIFA on selliste olukordade suhtes alati väga tähelepanelik."

Kuid FIFA karistus võib siiski järgeda, sest Ronaldo andis ikkagi mõista, et teenis hoiatuse ja mängukeelu tahtlikult: "Play-off on kõige tähtsam ja ma ei taha sealt eemale jääda. Pean neis kahes mängus kohal olema!"