Kristo Kollo jättis möödunud saalihooaja vahele.Foto: Tiina Kõrtsini
Võrkpall
13. oktoober 2013, 18:57

Möödunud hooaja vahele jätnud Kristo Kollo Tartu kindlast võidust: läheme aina paremaks! (1)

Võrkpallihooaja eel kodustest tiimidest suurimateks soosikuteks nimetatud Tartu Bigbank ja Pärnu kohtusid täna Eesti-Läti ühisliigas. Koduväljakul mänginud tartlased ei andnud vastastele mingit sõnaõigust ja võitsid 3:0 (25:23, 25:18, 25:21).

Möödunud saalihooaja vahele jätnud ja rannavõrkpallile keskendunud Tartu nurgaründaja Kristo Kollo hinnangul ei mänginud nad täna oluliselt paremini kui nädal tagasi Tallinnas, kui Selverile kaotati 2:0 eduseisust.

"Ei saaks öelda, et just täna tuli purakas välja ja eelmisel nädalal mitte. Vahe on pisiasjdes, täna mängisime geimilõpud paremini. Mida mäng edasi, seda paremaks peaks minema," hindas 23aastane ja 190 cm pikkune Kollo meeskonna hetkeseisu.

"Nii meil kui Pärnul oli vastuvõtt üsna kehv. Hoidsime nad oma tugeva serviga võrgust kaugel ja see tõigi meile edu," lisas ta.

Mida on esimesed voorud klubide jõujoonte kohta näidanud? "(Selveri peatreener - toim) Avo Keel ütles, et Eestis on kolm suurt klubi ja nemad ei pruugi suurde mängu sekkuda. Tegelikult on neli meeskonda (Tartu, Pärnu, TTÜ, Selver) väga tasavägised ja seda, kes neist parim on, näeb hiljem," arvas Kollo.

Tartu resultatiivseim oli Robert Täht 15 punktiga, Renee Teppan lisas 14, Kollo ja Kevin Soo 10 silma. Pärnu poolt tõi Andrus Raadik 8 punkti.

Teistes mängudes oli Selver kodus 3:1 üle Ozolnieki Poliursist, TTÜ kaotas võõrsil Ozolnieki Poliursile 2:3 ja Rakvere 1:3 Jelgavale ja Võru/Noortekoondis samuti võõrsil 0:3 Robezsardzele.