Rivo Vesik staare juhendamas.Foto: Robin Ristmäe
Võrkpall
17. oktoober 2013, 13:57

PILDID: Rivo Vesik andis staaridele oma õnnistuse

Eile juhendas Eesti rannavõrkpallur Rivo Vesik Audentese Spordihoones Öövollel osalejaid. Kokkumängu said esmakordselt harjutada reedel võistlustulle astuvad tuntud Eesti muusikud, näitlejad, sportlased, treenerid, poliitikud, ja ajakirjanikud.

"Kõik treeningul osalejad olid üllatavalt heas vormis. Sportlaste, treenerite ja ka lauljate ning näitlejate puhul on see mõistetav, kuid tublit vormi näitasid ka poliitikud ja ajakirjanikud," tunnustas Vesik.

"Tunnise trenniga sai lihvitud veidi nii lihtsamat tehnikat ja sai läbi viidud harjutav kokkumäng, sest paljud võistlejad pole iial ühtse tiimina mänginud," jätkas Vesik. "Usun, et kõigil võistlejatel võhma jagub ja reede õhtul lisandub ka kindlasti sadade silmapaaride pingsal jälgimisel ja kaasaelajate hõigete taktis hulk adrenaliini ja vajalik doos võidujanu."
Ettevalmistavast treeningust võtsid osa ning Öövollel osalevad Venno Loosaar (näitleja), Rolf Roosalu (laulja), Katrin Väli (aeroobika treener), Marko Kiigajaan (võistlustantsutreener), Risto Mätas (Eesti odaviske meister), Rannar Vassiljev (riigikogu liige), Rainer Vakra (riigikogu liige), lmar Ojase (endine olümpiaujuja), Indrek Raadik alias Summer (laulja), Kadi Parts (spordiajakirjanik), Steiv Silm (spordiajakirjanik) jpt.

Treening valmistas osalejad ette reedel Kalevi spordihallis toimuvaks heategevuslikuks Öövolle turniiriks. Reedel võistlevad lisaks Eesti staaride, ajakirjanike, riigikoguliikmete, RedMoto ja Schenker Liiga treenerite võistkonnale veel kolm Rahvaliiga mees- ja neli naiskonda.

Lisaks staaride võrkpalliheitluse jälgimise saab öövollel kaasa elada The Tuberkuloited esinemisele. Võistlusi kommenteerib Kalev Kruus ning võrkpallureid "soojendavad" Dance Act tantsu tüdrukud. Korda peavad parimad kohtunikud ja näpunäiteid annavad oma ala profid.

Külalised ja ka mängijad saavad üritusel soetada 3 eurot maksva loteriipileti ja osaleda heategevuslikul oksjonil, mille tulud lähevad istevõrkpalliklubi IVK toetuseks. Öövolle üritus on kõigile tasuta.