KÕIK OLI ILUS: Golfimängija Rory McIlroy ja tennisist Caroline Wozniacki moodustasid veel mõne nädala eest idüllilise paarikese. Foto: Reuters/Scanpix
Sport | Muud alad
22. oktoober 2013, 07:00

NUNNUMEETER NULLIS: kas emalõvi Wozniacki lämmatas kutsikas McIlroy?

Spordimaailma esipaari, golfar Rory McIlroy ja tennisekaunitar Caroline Wozniacki romanss sai otsa. Kas ikka sai? Kelle süül? Kas Wozniacki läks liiga lõviks kätte? Või oli põhjuseks tõesti ainult internetti postitatud naljafoto? Lahkame nunnumeetri nullinud suhte-draamat.

Wozniacki pani septembris Twitterisse üles foto, kus palja ülakeha ja prillidega Rory parasjagu väga ontlikult magas. Pildiallkirjaks säutsus 23aastane tennisist «Jetlag!? (Reisiväsimus – toim.) Ihhii!»

McIlroyd olla närvi ajanud Twitteri veergudel hargnenud dialoog Wozniacki ja tema sõbrantsist maailma esireketi Serena Williamsiga. «Isver-susver, Caroline, sa oled nii õel! Armastan seda!» säutsus Williams.

Wozniacki vastas: «Ma tean, hahaa! Ma ei saa enam magada! Hoian silmad lahti, ihhii!»

Muuseas, kuulsate ja kummaliste maailmas on pildi loata sotsiaalmeediasse postitamine varemgi suhteid lõpetanud – eelmisel aastal jättis oma mehe, koomik Russell Brandi maha lauljatar Katy Perry.

Naine tahtis abielluda, mees oli vastu?

Kuigi Wozniacki on lahkuminekut McIlroyst eitanud, vaid öelnud, et tema ja Rory ei peagi oma tunnetest iga päev Twitteris säutsuma, rääkis paari lähedalt tundev isik Iiri ajalehele The Independent teistsugust juttu: «Caroline’i profiilipildil on nad jätkuvalt õnnelikud, kuid nad ei ole enam koos. Valati palju pisaraid!»

Kaks aastat koos olnud spordimaailma esipaar jättis seni avalikkuse valvsale silmale endast pea ideaalse mulje. Ainus kuulujutt pärineb eelmise aasta detsembrist, kui fotograafid tabasid Wozniacki Brisbane’i lennujaamas teemantsõrmust demonstratiivselt just vasaku käe sõrmes kandmas.

Milles on konks? Traditsiooniliselt kannavad Taani naised nii kihla- kui ka abielusõrmust parema käe sõrmes. Tolle žestiga summutati eos pulmakellade helin ja anti mõista, et tegu on pelgalt jõulukingiga.

Kuid väidetavalt soovis Wozniacki abielluda, mis aga naise varju jäämist peljanud McIlroyle ei sobinud ning perekonnatuttavate sõnul ongi see üks lahkumineku peamisi põhjusi.

Maailma golfiedetabeli kuuendal numbril McIlroyl on ka muidu keerulised ajad. Ta loobus hiljuti kauaaegse mänedžeri teenetest ja seetõttu on rahaasjad igatpidi sassis. Kas selles saab süüdistada ka endist maailma esireketit Wozniackit? Suurbritannia golfimängija Nick Faldo meelest küll. «Keskendu golfile, mitte millelegi muule! Kui lõpetad karjääri 40–50aastaselt, jääb sulle veel 40 aastat, et kõike muud nautida!» andis ta McIlroyle nõu.

Probleemiks tänapäeva liiga iseseisvad naised?

Lõuna-Aafrika golfilegend Gary Player rõhus aga, et McIlroy ei tohi golfivälistel probleemidel oma karjääri segada lasta. «Ei tohi põdeda mänedžeri ega naiste pärast. Miks mina, Arnold Palmer ja Jack Nicklaus olime edukad? Sest meie abikaasadeks olid kolm erilist naist! McIlroy peab leidma kaasa, kes pühendaks oma elu tema karjäärile. Tõsi, see on raske, sest tänapäeva naised on nii iseseisvad.»

McIlroy ja Wozniacki suhtes olla Põhja-Iirimaa golfimängija olnud pigem emalõvile järgnenud heasüdamliku kutsika rollis. «Rory austas Caroline’i väga ja nende ühiselt koos veedetud aeg oli imeilus. Ometi jõudis Rory arusaamale, et käes on aeg edasi liikuda. Ta soovib Carolinele kõike head,» rääkis nüüd ilmselt juba endise paari tuttav ajalehele Daily Mail.

Samas ei ole miski lõpuni kindel. Wozniacki võitis pühapäeval Luksemburgi tenniseturniiri ning kuigi McIlroy viibib Aasias turneel ehk maailma teises otsas, hoidis ta Twitteris neidisel kiivalt silma peal. «Minu tüdruk, Caro!» säutsus McIlroy. Kas lihtsalt heade suhete märgiks või on noormees hakanud käskijannat igatsema?