Foto: Tõnis Rannap
Sport | Muud alad
23. oktoober 2013, 18:44

Aeroobikakuninganna võistlus tähistab ümmargust sünnipäeva. Tule osalema! (1)

Sel pühapäeval algusega kell 14.00 hakatakse Sparta Spordiklubis välja selgitama tänavuse Aeroobikakuningannat. Vahva võistlus tähistab juba oma  20ndat sünnipäeva!

Võistlus toimub neljas voorus ning osalema on oodatud kõik aeroobikahuvilised, kes soovivad oma oskusi proovile panna ja võrrelda oma võimeid teistega. Voore juhendavad Eesti tuntumad treenerid, vürtsi lisavad üllatusesinejad.

Ihaldatud tiitlile pürgijatele on heaks eeskujuks olnud läbi aegade kõik kuninganna tiitli võitjad, kellest esimene - Mairit Roosaar (hilisem Miss Eesti 1997), kuulub käesoleval aastal ka žürii koosseisu. Lisaks temale aitavad uut kuningannat välja selgitada meie tuntumad aeroobika- ja fitnessiala spetsialistid, Tervis Pluss peatoimetaja Evelin Kivilo-Paas, teleajakirjanik ja tervislike eluviiside propageerija Tiina Park ning kunagine ürituse algataja Kai Ilp.

Hindamisel võetakse aluseks liikumiste sooritamise puhtust ja täpsust, koordinatsiooni ja rütmitunnet, esinemisoskust ja väljenduslikkust, aeroobset vastupidavust, treenitust ning väljanägemise esteetilisust ja atraktiivsust.

Õhtut juhivad mitmekordne Eesti meister ja Põhjamaade parim kulturist Ott Kiivikas ning staaraeroobik Katrin Väli.