Päästev värav: Javier Hernandez tõi Unitedile 3:2 võiduFoto: AFP/Scanpix
Jalgpall
26. oktoober 2013, 19:02

Manchester United käänas kahe minutiga kaotuse võiduks

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga 9. mänguvoorus oli järjekordsele šokk-tulemusele lähedal Manchester United: veel tosinkond minutit enne kohtumise lõppu oldi koduväljakul Stoke City vastu 1:2 kaotusseisus, kuid siis löödi kahe minuti jooksul kaks väravat ning pääseti suuremast häbist.

United jäi kaotusseisu juba 4. minutil, mil Stoke'i poolelt skooris volaskründaja Peter Crouch. 43. minutil Robin van Persie viigistas, ent vaevalt kaks minutit hiljem taastas Marko Arnautovic külaliste eduseisu.

United suutis siiski kohtumise enda kasuks pöörata ning tänu Wayne Rooney 78. ja Javier Hernandezi 80. minuti väravatele raske 3:2 võidu võtta.

Võidukad olid ka Londoni Arsenal, kes alistas vaatamata teise poolaja keskel vähemusesse jäämisele võõrsil 2:0 Crystal Palace'i, Liverpool, kes nahutas 4:1 West Bromi ning Everton, kes võttis võõrsil 2:0 võidu Aston Villa üle. Norwich ja Cardiff tegid 0:0 viigi.

Liigatabelit juhib 22 punktiga Arsenal, teine on 20 punktiga Liverpool ja kolmas 18 punktiga Everton. 14 punkti kogunud Manchester United on kaheksandal kohal.