Maadlus

Ardo Arusaar tegi eduka tagasitulekuvõistluse (3)

LISA KOMMENTAAR

See "eemaldamise oht" oli ROKi tõeline apsakas! 28. oktoober 2013, 14:26
Tõeselt ja emotsionaalselt on sellest jamast kirjutanud USA näitleja (eksmaadleja) William Baldwin ja miks ei saa maadlust olümpialt lausa kõrvaldada, on ka meie meedias kirjutatud.
Muidugi oli FILA endine president koos oma ümmardajatega ülbe, tehes maadlusele vaid antireklaami. Tänaseks on maadlusreeglid muudetud, õigemini suures osas taastatud - võitja selgub ikka maadlusega, mitte parteriloosiga! Eesti maadluse hetkeseis on hea, aga kuidas on lood tagalaga? Kas maadlus on meie rahvussport? Ei usu, et selline ülistamine maadlejatele endile sobib, pigem ollakse PALUSALULIKULT tagasihoidlikumad jutuga, tegudega oleme läbiaegade tublid olnud!
parem vs vasak28. oktoober 2013, 13:09
kumb on kumb?!
Toimetajaneiu tõstab käe üles ja mõtleb...
maadlus28. oktoober 2013, 09:01
Olümpialt eemaldamise oht on maadlejatele hästi mõjunud, kuigi hetkel räägitakse peamiselt kahest mehest on Eesti koondises mitu kõrgtasemel maadlejat. Lisaks veel terve koolkond juba lõpetanud maadlejaid. Eesti rahvussport maadlus on end taas tõestanud maailmatasemel medalikonkuretnsis. Kuigi ka eelmine põlvkond-Nikitin, Hallik, Proovel, Kõiv, Aavik, suutsid stabiilselt kuue maailma pareima seas olla, suutsid nad ainult ühe EM proksi (Nikitin) ja juuniorides Kõiv paar medalit ära tuua