Epeevehklemise valitsev maailmameister Nikolai Novosjolov torkis Peterburis kõik vastased põhjalikult läbi!Foto: MATI HIIS
Spordiblogi
28. oktoober 2013, 12:00

Nädala pluss | Vastaseid kui kanu vardasse torkinud Novosjolov!

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse läbi. Meie 28. oktoobri valik:

LÄINUD NÄDALA PLUSS

Tänavu suvel Budapestis maailmameistriks kroonitud epeevehklejad Nikolai Novosjolov ja Julia Beljajeva on ka sügisel väga heas vormis. Peterburis toimunud võitluskunstide maailmameistrivõistlustel sammus Novosjolov võidult võidule, ajades vastased nagu kanad vardasse. Beljajeva saak oli hõbemedal.

LÄINUD NÄDALA MIINUS

Eesti parim meestennisist Jürgen Zopp oli sunnitud seljavigastuse tõttu hooaja lõppenuks kuulutama. Murettekitav pole tõsiasi, et ta pidi loobuma paarist kavandatud turniirist, vaid hoopis fakt, et seljaprobleemid ta jälle jalust niitsid. "Tahaksin teada, mida teha, et seljavalu tulevikus mind taas häirima ei hakkaks," esitas ka sportlane ise küsimuse, millele esialgu vastust polegi.

ALANUD NÄDALA ENNUSTUS

0,1 % on tõenäosus, et korvpalliliidu aukohus hakkab arutama Rapla meeskonna peatreeneri Indrek Ruudu andressõbralikku suupruukimist. Pärast kaotust TTÜ-le nimetas ta hoolealuseid eitedeks.