Korvpall

HEINO ENDEN: «Andres Sõber ei tohiks koondistega edasi töötada.» (45)

LISA KOMMENTAAR

keegi8. november 2013, 14:34
ta ei tohiks eestimaa peal käiagi, ....kujuta pilti ta julgeb veel suud lahti teha. Hea, et enden on asjast aru saanud ja viib korvpalli kultuurat venemaale
Uudu6. november 2013, 19:02
Ära sega, lase inimestel tööd teha.
JURKA4. november 2013, 09:36
enden, kerde-neidude treenerid,naisteleja meestele pole neil midagi öelda.KÜÜNDIMATUS.
jube jube3. november 2013, 22:24
see on kyl jube kole Henden!!!
sõber3. november 2013, 14:20
Enden sina nüüd küll selle ütleja ei tohiks olla,kohmitse vaikselt edasi ja ole vait
CSKA3. november 2013, 10:11
pelmeenikeetja koht pole eestis.enden pole mingi tegija eesti korvpallis.hoopis venemaa esindaja.
3. november 2013, 08:50
Heino Enden minuarust teie nii oelda treeneri karjaar kahvatub andres sobra korval,mida te olete saavutanud ise treenerina,mitte midagi,nim seda vaga kadeda inimese valjaytlemiseks,ma ei moista kuidas selline inimene on korvpalli juhi kohal
krgklassi kuluaarides2. november 2013, 21:21
...kahjuks ongi see nii.
Jossif2. november 2013, 19:48
Kas Hitlerit oleks võinud kritiseerida ainult veel paremaid diktatuurialaseid saavutusi ette näidata saanud Stalin? Selleks, et aru saada Sõbra meetodite sobimatusest, ei pea ette näitama mingeid tulemusi, piisab täiesti, kui oled enamvähem normaalne inimene. Sõnniku äratundmiseks elutoa nurgas ei pea ette näitama enda meisterdatud veel suuremat hunnikut köögis.
juba2. november 2013, 19:39
juba õpetaja Laur õtles, et kui kõiki ei jõua, tee pool. Sõber peaks ka nii ütlema ja pai tegema.
rapla eit2. november 2013, 19:22
Nuta, Heino, nuta, ehk läheb kergemaks...
Kuldne viisik2. november 2013, 18:39
Vaadake eelkõige Sõbra välimust! Kas TE inimesed siis ei näe,kui jubedalt üks endine tippkorv-
pallur vormist väljas on? Ta sokeerib juba lihtsalt oma välimusega,rääkimata kõnepruugist.
Selline treener tuleks päevapelt vallandada,ei maksa siin tema saavutused.
2. november 2013, 18:35
Jah Enden ,ise võibolla on midagi saavutanud minevikus kuid õpetussõnu pole ta küll õige mees ,pole tal treenerina midagi ette näidata ,selleka peaks kõik öeldud olema
and2. november 2013, 18:34
Kui Enden on nii suur ekspert ja arvustaja, siis miks koondis tema käe all sittagi ei saavutanud ?!
Head inimesed , ärge nùùd hingega Eesti korvpalli juures olevat inimest tema kònepruugi pärast2. november 2013, 17:13
ära lintsige . Ta ju vabandas . Andke talle avalikult ja selgesònaliselt vähemalt veel ùks vóimalus oma ebaviisakat käitumist korrigeerida . Loodetavasti asi paraneb ja treener Sòber vòi Eesti korvpalli arendamist jätkata .
pallur2. november 2013, 14:31
Enden ei kõlba isegi mitte Soku kohvrit tassima! Gomelski kohvrit ta küll tassis!
vt2. november 2013, 12:39
Enden täiesti haige inimene...see pole tema asi kuidas keegi asju ajab, ise nii sitahäda, et millegagi hakkama pole saanud ja nüüd siin kaagutab.
Jants2. november 2013, 12:34
Lugupeetud korvpalliakadeemik hr Endeni jutule lisaksin täpsustuseks, et: 1) Tiit Soku, Alar Varraku ja Andres Sõbra lepingud on küll lõppenud, aga mehed osalevad kindlasti 2015.a EM-finaalturniiril. Selline otsus oli tehtud juba ammu enne alagrupiturniiri algust 2) Janari Jõesaare näol ei saa meie eesliin küll mingit täiendust, sest hoolimata pikkusest (199 cm) on tegemist pigem viskava tagamängija/väikese ääre kohal mängiva mehega.
t.2. november 2013, 11:59
andke nõu, mis teha, kui ei mõju rääkimised, korralekutsumised, noomitused jms. pehmed karistused? ja seda juba umbes kümme aastat!! mismoodi jõuaks selleni, et praalimine ja kolleegide (avalik) halvustamine järgi jääks? kas üritada samamoodi veel kümme aastat? igalt miinusepanijalt ootaks lahenduse pakkumist ))
Miks....2. november 2013, 11:05
....ei järgne Endeni lorale Sõbra vastulauseid? Enden oleks nagu kuupealt!? Sõber õnnistab täiskasvand mehi aga minge mõnele lastevõistlusele......vahet ei ole mis pallimängu omale.....oi seal kuuleb pärleid......pooltki sellist kõnepruuki ei kuule kergejõustiku võistlustel. Kõik pallimängude treenerid peaks peeglisse vaatama ja liiast ei ole ka psüholoogi abi.
Villi- Narva2. november 2013, 11:02
...härra Endenil on 100% õigus, mitte ainult Sõber vaid ka juhatus koos Ratasega peaks selliste juhtumitega tagasi astuma- oma pehmetelt toolidelt, lisaks veel praegusele meenutame Illimar Pilgu mõnitamist Sõbra poolt ajakirjanduses aasta tagasi ja selle "lahendamine"- kus on vabandused Sõbra poolt, juba siis oleks väärinud Ratase ja tema "käskijad " kutsuma mõistusele ja tagasi astuma kuna kõki-mökitati asi "lauda" taha, aga kahjuks seltskond arvab, et on jumala asemikud maapeal ... Kui RIIGIKOGU saalis keegi kedagi nimetab pedeks, kas siis spiiker piirdub seltsimeheliku kohtuga???, või teine näide, kuna olen Ida-Virumaalt ja siin sellisel puhul lihtsalt lüüakse "sõbrakesel" igaveseks(minu huumor) üks silm kinni ja siis ku sõbrakene ja tema jumaldajad piuksuvad- võiks lohutada umbes nii: "mis sa nutad, sul on ju teine silm veel"... , labasemast-labasem on asja õigustamiseks tullakse lagedale- nigu sajand tagasi troska hobese paigalt saamiseks tuli vähemalt viis mahlakat IDA väljendit kasutusele võtta, täna on meil ju aasta2013 ja tegemist on inimestega...
Aleksander2. november 2013, 10:49
kuulge enn ja oh teid2. november 2013, 10:46
kust te võtate et ainult tarva fännid endeni hülgemöla ei usu??? mina ei ole üldse mitte ühegi mansa fänn, aga see torm veeklaasis on ju naljakas. naised saunas lausa. ei suuda keegi, ei videot vaadates, ega ka mehi sõimates tulla euroopa või maailma meistriteks! mõelge ka pisut, rahvaarvudest olete midagi kuulnud?? kui vastas on riigid, kelledel on rahvast kordi rohkem, seega ka valikut panna koondisesse parimad, siis meie oma olematu valikuga, pluss olematu noortetöö...... mis motivatsioonist või juhendamisest see enden siin laulab?
oh seda õelust2. november 2013, 10:37
oh seda silmakirjalikkust, oh seda pealiskaudsust jne.
Miks peaks Enden olema Sõbra peale kade?Mis pagana põhjusel?Juhtigu Sõber oma Tarvast täpselt nii nagu talle meeldib, ropendagu saunalaval nii palju kui talle meeldib.Kuid oma alluvate s.t.koondise poiste ja oma kolleegide arutu mõnitamine näitab seda, et Sõbral puudub elementaarne viisakus ja austus. Enden ütleb konkreetselt, et see ei ole esimene kord kus Sõbra käitumist on karistatud.
Siiamaani oligi kõik see kitsa ringkonna teadmine, kuid nagu näha oli, siis Sõber ei suutnud või siis ei tahtnud oma käitumist parandada.Ajakirjandus oli ka maalinud temast kuvandi kui laheda suuvärgiga treenerist.Tegelikkus on aga hoopis midagi muud.Tegelikkus on masendavalt kurb, et üks vana mees on oma sõnakasutusega astunud üle igasuguse hea tava piiri.
Ma saan ka aru nendest kisakõridest kes materdavad teisi aga Sõbrale laulavad jätkuvalt kiidulaulu- ega iidoli tõelise pale välja tulek on olnud ehmatav ja nad püüavad omal moel selle teadmisega toime tulla ehk siis püüdes ennast samastada oma suure iidoliga ja mõnitada ning alandada teisi.
kadedus2. november 2013, 10:32
Kui seda oleks öelnud Salumets või Kerde, aga Enden, kes treenerina ju täielikult kõrbes, samuti ka mängija agendina, ehk nüüd läheb pirukatega paremini.
Illu2. november 2013, 10:15
Miks selline teater, siililegi selge, et siin on hoopis millegi muuga tegemist.
Endenile2. november 2013, 10:11
Te vist pole Dorpeku trenne näinud, kui se mees karjuma hakkas, nutsid nii naised kui lapsed, Sõber on ingel tema kõrval. Se, et ta Sind ja Kerdet tätoveeringu naljaga solvas on muidugi inetu, aga pole vaja asju niimodi südamesse võtta!
andres2. november 2013, 10:11
HÄBI SULLE ENDEN.ISE OLED SAAMATU TREENER JA KADE.TUBLI ON SÕBER,ET SÕIMASID TITTESID.EIDED LÄXSID NUTMA.HÄBI EESTI KOSSULE ON ENDEN JA KERDE
Oh teid2. november 2013, 09:42
pimesi jumaldajaid.Teile võib asjad puust ja punaseks ette teha, aga no kui ei taha aru saada siis ikka ei saa ka.
Olge edasi omas mullis, mis on pilgeni täis laga mida teiste peale kallata.Kahju et Tarvas omab nii rumalaid fänne, kahju
wef2. november 2013, 09:32
kurionu2. november 2013, 09:29
Tundub olevat: Pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad.
Lollidemaa2. november 2013, 09:28
Hale vend oled ikka,uskumatu .
laho2. november 2013, 09:20
andy2. november 2013, 09:14
mitu meistritiitlit Endenil endal treenerina kotis on? üks kõige tobedamaid seisukohti, mis ma korvpallitreeneritelt üldse mäletan on just temalt ja see puudutas mängijate motiveerimist. Enden nimelt ütles, et treener meeskonda motiveerima ei pea, treener peab üksnes juhendama. Mängija peab ise mänguks häälestuma. Ja see mees oli meeskondliku spordiala treener? Vabandage väga, Enden ei ole hea treener ja võiks ka teiste osas vähem sõna võtta. Kui Salumets räägiks siis ma kuulaks
hea mees2. november 2013, 09:12
Muidugi,andke see amet ainult mulle,Endenile!
hale2. november 2013, 09:10
Või hakkavad nüüd esimesed viljad tulema - esimesed algklassilapsed, kes said teada, et neil on õigus õpetaja iga kõvema sõna peale kohtussegi kaevata, on nüüd siis suureks kasvanud?
Aga need kordamööda lagedale tulevad õigustused: "Ega ma ei öelnud, et eided, ma ütlesin: nagu eided" ja siin see beibeks-kutsumise õigustamine - see kõik on ikka äärmiselt mage.
2. november 2013, 09:06
Alla
Tundub, et Enden on Sõbra peale kade. Mida on tal aga endal ette näidata? Sõber vehkleb mitmel rindel ja Tarvas pole sugugi viletsas seisus. Kus on Endeni eestimaine võistkond??? Mees. Enne kui teise pihta tuld ja tõrva loobid, enne vaata iseenda tegemisi.
Ivan Orav2. november 2013, 09:04
hale2. november 2013, 09:02
Täiesti hale. Sellised on siis meeste mängud? Pullerits on ikka rohkem mees:
http://www.tartupostimees.ee/2582646/priit-pullerits-seedige-sonu
2. november 2013, 08:53
Minu meelest küll see "peded" nüüd nii ränk solvang pole. See käib "beibedega" samasse kategooriasse ju kui valulävi päris nullis pole. Ei kiida heaks sellist sõnakasutust, aga kas sellise suhtumisega, et p-sõna kasutajad peaks koondistest taanduma, neid hädiseid beibesid ei kasvatatagi? Kuigi arusaadav, et ma pole jälle probleemist aru saanud :D Paistab, et igaüks, kes vastuargumente leiab, pole probleemi tuumale pihta saanud.
NO2. november 2013, 08:39
ei usu ma endenit, miks kõik "suured strateegid" ei suuda meeskondi motiveerida ja neid kahte kolme varianti kaitses üles leida??? võtame viimased eesti klubide välismängud....... ainult pakid ja kusjuures on "tublide" eestlaste kõrval platsil ka ameerika ja euroopa kogemustega sellid. enden, isegi kui selles kirjas seisukohtades ei ole lihtsalt isiklikku vaenu või solvumist, ei veena oma jutuga
lauri2. november 2013, 08:35
Jumal tänatud et Enden ise on supertreener ja väga head tulemused ette näidata. Jah teoreetik on ta hea kuid kahjuks sinna see jääbki.
pullikaka2. november 2013, 08:34
Hale, Enden, lihtsalt hale!
jube2. november 2013, 08:31
Eestlane Enden!Ära näri nüüd teise kõri kallal ,mis head on sul endal ette näidata.