Tartu Rocki ja Tallinna BC Kalev/Cramo selle hooaja esimene duell toimub laupäeval Tartus. Õhtulehe meelest on tiitlikaitsja ülikindel soosik.Foto: TAIRO LUTTER
Spordiblogi
4. november 2013, 13:15

Nädala ennustus | mis on Rocki šanss Kalev/Cramo vastu? (3)

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse läbi. Meie 4. novembri valik:

LÄINUD NÄDALA PLUSS

Korvpallur Siim-Sander Vene tegi senise Euroliiga karjääri parima etteaste, kui tema koduklubil Kaunase Žalgiris alistas Strasbourgi 88:64. Uue peatreeneri Saulius Štombergase juhendamisel avanes nii eestlane, kes viskas üheksa punkti, hankis kuus lauapalli, andis kaks korvisöötu, tegi ühe vaheltlõike ja pani ühe kulbi, kui ka kogu meeskond.

LÄINUD NÄDALA MIINUS

Eesti meeste käsipallikoondis on saanud 2015. aasta MMi valikturniiril kaks piinlikku kaotust järjest – esmalt jäädi kodus alla Bosnia ja Hertsegoviinale ning eile võõrsil Lätile koguni kümne väravaga. Kumbki vastane pole nii tugev, et me ei võiks neid võita, kehval päeval tuleks vähemalt väärikalt kaotada. Mis toimub, peatreener Jüri Lepp?

ALANUD NÄDALA ENNUSTUS

80 % on tõenäosus, et Eesti meistriliiga suures vastasseisus alistab Kalev/Cramo Tartu Ülikool/Rocki. Kalevlased on tasapisi paremaks läinud, Rockil oli äsja mannetu Leedu-turnee, tagatipuks vigastustest tingitud probleemid.