Liverpooli ründaja Luis Suarez ei suutnud Arsenalile väravat lüüa ja meeskond kaotas. Tulemuse tagajärjel läks Lõuna-Aafrika Vabariigis tulistamiseks.Foto: DYLAN MARTINEZ
Jalgpall
6. november 2013, 21:21

Liverpooli fänn tulistas tema klubi aasinud sõpra rindu (5)

Lõuna-Aafrika Vabariigis arreteeriti politseinik põhjusel, et ta on Liverpooli jalgpalliklubi sedavõrd paadunud toetaja, et kaitses klubi au püstoliga sõpra rindu tulistades.

Kurjategija nime pole avalikustatud, aga tema teod küll. Nimelt pidas sõpruskond Durbanis pärast Liverpooli 0:2 kaotust Arsenalile grillpidu, kui sõbrad hakkasid Liverpooli toetajast peremeest tulemuse pärast aasima.

Mitme aasija lemmikklubiks oli Liverpooli vihaseim vaenlane Manchester United, kes sai kolm aastat tagasi Inglismaa läbi aegade edukaimaks jalgpalliklubiks ehk võttis üle tiitli, mida Liverpool väga pikalt omaks pidanud.

Paistab, et grillpidu võõrustanud politseinikule oli see kõik liigagi hästi teada. Nimelt haaras ta püstoli, karjus "Manchester United – kes?" ning tulistas üht peolist rindu.

Ohver toimetati kopsu- ja maksavigastustega haiglasse, kuhu viidi ka tulistaja, kes kurtis halba enesetunnet, mis läheb peagi usutavasti aga veelgi sandimaks, sest mehele esitati süüdistus mõrvakatses.