Getter Laar.Foto: Facebook
Jalgpall
8. november 2013, 12:48

Kes valitakse aasta naisjalgpalluriks?

Eesti aasta naisjalgpalluri tiitlile kandideerivad kolm rahvusnaiskonna liiget: Prantsusmaal profina mängiv väravavaht Getter Laar, Põlva Lootose ründaja Signy Aarna ja Levadia kaitsja Inna Zlidnis.

Laar on kindlaid esitusi näidanud koondise esiväravavaht, kes veetis hooaja esimese poole FC Floras ning liitus seejärel Prantsusmaa kõrgliigas palliva klubiga En Avant de Guingamp. Aarna lõi lõppeval aastal naiste koondise eest neli väravat, lisades liiga- ja karikamängudes Põlva eest veel 31 tabamuset. Zlidnis on olnud oluline lüli nii koondise kui ka Levadia kaitseliinis.

Parima naisjuuniori kategoorias on esikolmikusse jõudnud Grete-Lilijane Küppas (Tartu JK Tammeka), Vlada Kubassova (Tallinna FC Levadia) ja Saron Läänmäe (Tallinna FC Flora). Naiste Meistriliiga parima mängija tiitlile kandideerivad Riin Emajõe (Tallinna FC Flora), Elis Meetua (Pärnu JK) ning Signy Aarna (Põlva FC Lootos).

Mullu teenis aasta naisjalgpalluri tiitli Pille Raadik, naisjuunioride seas tunnistati parimaks Tiina Trutsi ning Meistriliiga mängijatest Anastassia Morkovkina. Kõik selle aasta parimad tehakse teatavaks 24. novembril Estonia kontserdisaalis peetaval pidulikul Jalgpalligalal.