Foto: Stanislav Moškov
Korvpall
8. november 2013, 19:28

Kalevi alistanud Valga lõpetas pika kaotusejada (2)

Eesti korvpallimeistrivõistlustel alistas Valga Maks&Moorits võõrsil Tallinna Kalevi ja lõpetas nii omas seitsme mängu pikkuseks veninud kaotusejada.

Valga oli viimati võidurõõmu tundnud 7. oktoobril, kui alistati KK Hito, pärast seda kaotati aga Eesti meistriliigas neli ja Balti liigas kolm kohtumist järjest.

Tänases kohtumist alustasid paremini väljakuperemehed, kes võitsid avaveerandi 18:14, kuid et teisel perioodil suudeti visata vaid 4 (!) punkti vastaste 16 vastu, oligi initsiatiiv Valgale antud. Külalised suutsid kättevõidetud edu hoida ning kirjutasid korvidevaeses kohtumises tabelisse võidu tulemusega 54:50.

Kaheksa mängijaga kohtumisele sõitnud Valga resultatiivseim oli Sasha Avalic 18 punktiga. Edi Sinadinovic lisas 11 ning Viljar Vesku 10 silma. Tallinna Kalevi poolelt jõudsid neli meest kahekohalise arvu punktideni. Neis resultatiivseim oli Renato Lindmets 11 punktiga. Raido Roos, Reimo Tamm ja Michael Hart lisasid kõik 10 silma. Statistika

Kalevil on nüüd viiendana tabelis neli võitu ja neli kaotust, Valga on kahe võidu ja viie kaotusega eelviimasel ehk kaheksandal kohal.