Dave Benton läheb sel korral jõulutuurile Meero Muusiku tütarlastekoorigaFoto: MATI HIIS
Saund
11. november 2013, 15:11

Dave Benton jõulutuuri piletimüügi pärast ei muretse (3)

Muusik Dave Benton on endale jõulutuuri eel palganud päkapikud, kes Piletilevil silma peal hoiavad.

Viimasel ajal on sagenenud juhtumid, kus Piletilevis olevad piletid on küll müügil, kuid süsteem näitab, et piletid on välja müüdud. Nii jäi mõne aja eest Mart Sanderi suur Raimond Valgre 100. sünniaastapäevale pühendatud kontserttuur hoopiski ära. Sama mure kimbutas ka Karl Madist ja Karavani juubelikontserte. Dave Bentoni kontserdikorraldaja sõnul nemad sellise asja pärast ei muretse.

„Kui on näha, et mingit liiklust pole, tuleb ise ka silm peal hoida, kas asjad toimuvad või on kuskil mingi rike," ütleb Bentoni kontserdi eestvedaja Argo Taur. „Ma kavatsen ise igapäevaselt sellel silma peal hoida ja ilmselt on ka sõbrad abiks ja annavad kohe teada, kui mingi probleem peaks esinema."

Dave Bentonil on sel aastal ees juubelituur, nimelt läheb mees juba oma kümnendale jõulutuurile. Sel korral koos Meero Muusiku tütarlastekooriga. Dave Bentoni sõnul on ta südamest rõõmus, et Eesti inimesed ikka ja jälle tema jõulukontsertidele tulevad, soovides tunda tõelist jõulutunnet. "Positiivne tagasiside ja hea vastuvõtt kõigil varasematel aastatel inspireerib mind seda traditsiooni kindlasti ka edaspidi jätkama," tunnistab Benton, kellel on taas plaanis esitada ka eestikeelseid laule.

Advendiaja kontsertsari toimub 7. - 23. detsembrini ja jõuab selle aja jooksul kokku kaheksasse Eesti linna. Üheksa kontserdiga tuuri raames tuleb esitamisele nii jõululaule kui ka jõuludega seotud muusikat ning samuti lugusid Dave Bentoni novembris ilmuvalt uhiuuelt jõuluplaadilt. Dave Bentonit ja Meero Muusikut saadab tuuril parimatest Eesti muusikutest koosnev live-band.