Marco suitsu ei tee, alkoholi ei joo ja narkootikume ei tarbi, seega jääb tal raha reisimiseks. Pilt tehtud viimatisel Portugali reisil.Foto: Erakogu
Saund
13. november 2013, 16:20

Strippar Marco jätaks narkomaanid tänavale surema (66)

Paari päeva eest uue hitt-videoga välja tulnud Strippar Marco paljastab loo telgitaguseid ning paljastab, kust ta võtab pidevalt raha, et reisida ja muusikavideoid teha. "Põhjus on lihtne, ma ei joo alkoholi ja olen täiesti narko vastane..."

„Umbes kaks kuud tagasi potsatas mulle email fännidelt, looks „Kreeka Jumalanna", mis pidi olema minu stiili," räägib Marco ning lisab, et tegi sel korral erandi, tavaliselt on ta kõikide oma lugude autor ise.

Tõesti, kui varasemalt on lood olnud nagu Jüri Homenja „Klaver", millel sõnadel puudub igasugune point ja riimist võib und näha, siis Marco uuel lool on erinevalt tema teistest hittidest sõnadel isegi riim. „Kuulasin lugu paar nädalat kodus ja lõpuks jäid sõnad pähe," räägib Marco, kuidas ta võõrad sõnad meelde jättis.

Kui välismaa staarid kulutavad videote tegemiseks sadu tuhandeid dollareid, siis Marco saab tavaliselt hakkama paarisaja euroga. „Üle 200 euro tavaliselt video ei maksa!" ütleb mees ja lisab, et viimane video on sündinud koostöös Crystalinaga, kes suviti Portugalis elab ja kes video juures operaatoriks oli. „Reis ise maksis 700 eurot, pluss söögid-joogid-klubid ja shoping," paljastab Marco.

„Paljud mu kõrgepalgalised tuttavad imestavad, et ma ei ole pea aasta Soomes tööl käinud ja elan ainult Eesti otsadest, et kuidas mul on raha mõned korrad aastas eksootilistes maades käia. Põhjus on lihtne, ma ei joo alkoholi ja olen täiesti narko vastane, vihkan narkomaane – mul jääb raha selle saasta arvelt alles ja nii lubangi endale mõned reisid," räägib stripikuningas.

Kogu ennasthävitav eluviis ajab Marcol harja punaseks. „Õnneks suitsetamist on meil vähem, aga juuakse seda rohkem ja siis eputatakse, kes eile rohkem jõi. Viinale tuleks kümme eurot otsa panna ja las narkomaanid lamavad maas – pole mõtet neile kalleid taastussüste teha!" kurjustab mees, keda arvatakse samuti drooge tarvitavat. „Ma ise tarbin ainult peavalutablette või aspiriini, kuigi paljud kahtlustavad..."