Uroš Lukovici Rocki ridades rohkem ei näe.Foto: TAIRO LUTTER
Korvpall
18. november 2013, 12:47

Otsima hakati uut välismaalast, Raadikut ei soovita!

Rocki mänedžer: Lukovic tahtis ise ära minna (5)

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond lõpetas täna poolte kokkuleppel lepingu serblasest keskmängija Uroš Lukoviciga, mänedžer Meelis Pastaku sõnul avaldas mängija ise selleks soovi.

"Eks jutuajamisi oli olnud ka varem, aga pärast laupäevast karikamängu tuli mees ise ja teatas lahkumissoovist. Lubasime tal minna. Kui asi jääb vinduma, on see mõlemale poolele kahjulik," rääkis Pastak.

Lukovicil oli algusest peale probleeme meeskonda sulandumisega. Mänedžeri hinnangul nii väljakul kui ka väljaspool seda. Pastak: "Võimalik, et olid ka keeleprobleemid. Suhtlesime temaga inglise keeles ja saime asjad aetud. Aga ta andis mõista, et tahab tagasi kodumaale Serbiasse. Ei midagi müstilist ega drastilist. Kumbki pool kummalegi survet ei avaldanud."

Mõistagi otsib Rock nüüd korvi alla uut mängijat, kuid ei soovi värvata senimaani ripakil olevat Eesti koondislast Rain Raadikut. "Meil on vaja kogenud, domineerivat meest, korralikku lauavõitlejat. Kahtlane, kas Raadik suudaks Ventspilsi vastu domineerida," põhjendas Pastak valikut.

Homses eurosarjamängus Södertälje Kingsiga on nimekirjas kindlasti üks mees vähem, Pastaku hinnangul saadakse vajadusel senisest õhema koosseisuga hakkama ka reedel Prienai vastu. "Kaks järgmist vastast toetuvad rohkem tagaliinile, neis mängudes ei tohiks me ühest keskmängijast väga suurt puudust tunda."

Rock võõrustab Södertäljet homme kell 19 ja ootab mõistagi täismaja publikut toeks. "See mäng on määrav. Kui selle kätte saame, oleme eurosarjas veel täiesti mängus," rõhutas mänedžer.