Sport | Muud alad

Minister Partsi jäik hoiak kummastab spordirahvast – kas Eesti riik vaenab Eesti sporti? (26)

LISA KOMMENTAAR

Prussakaid ei tõrjuta ükshaaval21. november 2013, 09:34
End valitsuseks nimetav kuritegelik politrukkidemaffiagrupeering koos selle pajakindaks oleva Residendiga ei ole Eesti Riik, kuigi ta end selleks peab.
Valitsusi ja rändresidente vahetatakse, aga riik jääb.
Ja vahetusega ollakse tõesti juba palju aastaid hiljaks jäädud.
Seda oleks täpsemalt pidanud tegema juba 8 aaastat tagasi - just sellel päeval, kui kevadel kogemata mingi massilise meeltesegaduse ajel võimule sattunud, nõukogudeaegsete tippkommunistide ja komsomolisekretäride bandel 100 päeva laamendamist täis sai.
ZZ21. november 2013, 09:22
..POLIITIKA..JA MITTE RIIK VAID HÄLBEFRIIK PARTS..
Tarmo20. november 2013, 19:32
Juhanil sai lihtsalt mõõt täis Reformierakonna toiduahelas oleva niiditõmbaja Hr Seli omavolist .
Kahtlen kas Hr Seli oma lennu pileti eest Londonisse maksis ,rääkimata oma panusest medali ostmisel.
Braavo, Parts!20. november 2013, 17:41
Meedia on paja põhja üles pööranud ja tahab sedaviisi pada selge allikaveega täita? Seekord olen küll Partsu poolel. Sadamanõukogu ületas volituste piiri, ei ole kusagilt välja lugeda, et Parts tegi seda spordi kiusamiseks. Jokk, nagu ikka? Mis te siin õite tahate, et riigifirma rahadega käidaks ringi nagu poleks Majandusministeeriumil sellega midagi pistmist??
doping20. november 2013, 15:49
Parts sai Ansipilt matsu ja mitte üks kord!Kallis rahvas,kaua võib nn.Ansiptada, Partsutada,Langitada
tervisesportlane20. november 2013, 15:46
Tervisesportlasena käin regulaarselt 3 korda nädalas teatud terviserajal ja kohtan seal mõningaid Eesti koondise riietuses sportlasi . Tihti nende treening seisneb puu najal treeneriga arutlemises , kusjuures treener ikka individuaalne või kahe peale. Imestan , kuidas nii väheintensiivse treeninguga üldse koondise dressini jõutakse. Moraal selline , et sõel peaks olema tihedam , siis poleks nii palju raha vaja.
peka20. november 2013, 14:15
See on ÜKS ja AINUS asi mida PARTS õieti teeb. Tehke oma tsirkust ja sööge topingut ENDA RAHA EEST!
kiitus20. november 2013, 13:38
kiitus Juhan Partsile. Mis lüpsilehm see Sadam,kui riigi ettevõte Selile sportlaste sponsoreerimiseks on.Riigi ettevõtted toodavad raha riigile,mitte Seli ambitsioonideks.Mingu Eesti Panka.See seal nagu riik riigis. Isegi vist aruandekohustust ei ole.
Muidugi mitte20. november 2013, 12:39
sellel valitsusel on lihtsalt paremat rahaga teha kui seda spordi ja kultuuri peale kulutada. Need tegelased ju ei oska ise raha teha ja tulemused tulevad alles kunagi tulevikus, aga meie poliitikud tahavad täna hästi elada!
Mõtleja20. november 2013, 12:37
Äkki on Partsi sooviks, et rahad liiguks ausalt sportlastele, aga mitte Neiku suva järgi? Kord peab ju sellele "bossile" jõuga vastu hakkama, kaua ikka seda taluda suudab!
zc20. november 2013, 12:35
Kui see valitsus edasi kestab, siis pole meil varsti mitte midagi. Kukkuda ka pole enam mitte kuhugi, kui just elatustaseme poolest tagantpoolt kolmandalt kohalt viimasele, oleme teel sinna. Ütelge üks asi, mis on Partsi tegevuses korrektne, võibolla ehk elamislubadega parseldamine, mis mätsiti kinni.
Tony20. november 2013, 12:19
Kus,kurat,te veel SPORTI näete ??? Kõik on täis tuubitud mingit keemiat, spordist,kui sellisest,pole juba ammu midagi järel.Pigem nimetaks seda tänapäeval "Keemikute kokkutulek" ja võistlused võiks olla stiilis kes rohkem mingisuguseid tablette sisse suudab süüa.
c20. november 2013, 11:49
Üks Partsi kaitsja siin on kirjaoskamatu.
Ann20. november 2013, 11:47
Eks ikka püütakse musta valgeks rääkida. Mina ei usu mitte ühtegi IRL-i tegelast, kes valetavad, laimavad ja õhutavad vihavaenu. Töötulemused on nigelad. Ma ei mõista, miks Reformierakond määrab igale poole omi mehi. Kui ei ole nende poolt, siis satub laimu alla või lihtsalt aetakse minema.
äraostmatu20. november 2013, 11:47
Ootaks nüüd seltsimees Partsu kommentaare Eesti Lootsi ja Kalevi jahtklubi osas
Juss20. november 2013, 11:40
See ei ole Partsi asi,selle eest saab palka Rein Lang.
Vill20. november 2013, 11:40
Mis korrektsusest me räägime. Kui Parts sportlaste koll ei ole, siis muudes tehingutes on ta koll ja saamatu Eesti elu arendaja. puudusi on igas valdkonnas, mida ta teeb.
Vello20. november 2013, 11:35
Riik jagab küll raha, kuid mitte sinna, kuhu vaja. Seda jagub vähe spordile, kultuurile meditsiinile ja lihtsalt puudust kannatavate inimeste abistamiseks.
xx20. november 2013, 11:30
Eesti riik vaenab paljusid, ainult mitte omasuguseid. Tuleb teha ettepanek Partsi väljavahetamiseks, sest tolku temast pole.
Raimo20. november 2013, 11:19
Antud oludes on Parts käitunud õieti.
Mis õigusega riigiettevõted jagava rahva raha hämaralt omadele.
Seda raha jagab ikka riik
Andrus([email protected])20. november 2013, 10:56
eesti riik on hoopis pankrotis!!!!
arvamus20. november 2013, 10:56
...Juhanil ongi öigus kui löpeab selle asja ise ja nuud. Hea ja arukas miniser. (Olumpiakomo oli nordinud kui kuulis,e medaleid vaheaakse ja rahad niimodi ju spordis ei liigu.)
parts maha!20. november 2013, 10:53
juhan suunab miljardeid Eesti Energiale, Jordaaniasse ja Utah`sse, kust nad ei hakka ealeski kasumit saama. Nuumab seda EE-d, et Liive saaks Taskila palka ja ilmselt siis Liive teeb Partsule vastuteene ja nuumab teda, tehes musta raha Juhanile, seda nimetatakse korruptsiooniks. Ega valitsus ju oma inimestest ei hooli, olgu ta siis arst, õpetaja, müüja, koristaja või olümpiasangar ehk maailmameister. See valitsus on nagu shaakal, kes kõik enda kõrist alla laseks, minnes kasvõi üle laipade. Eks sportlastest on vaja ka lahti saada, kõik ju peletatakse siit riigist minema, peale 10000 pealise suurepalgaliste riigiaparaadi tegelaste, kes ainult oma taskuid täidavad. Need suureks paisutatud ministeeriumid tuleks kõik laiali peksta, kes tegelevad töö mängimisega, raisates tegelike väikesepalgaliste töötegijate raha, saades tagumikukoha eest suurt tasu. See riik on nii korrumpeerunud, et kaugemale enam polegi võimalik. Alustama peab presidendist, tema naisest ja suurest presidendi teenijaskonnast ning kantseleist, kellel pole riigis mingit funktsiooni, peale maksumaksja kulul elamise. Neid tuleb lahti lasta! Välismaal Eestit esindada võib ka välisminister, mitte president, välisministril polegi muidu midagi teha. Välisministeerium üksi on nii suur, nagu ENSV aegadel oli terve valitsusaparaat. Praegu on välisministeeriumis üle 500 inimese, aga paneme siia juurde veel 12 ministeeriumit ja igas sama seltskond, mõnes vb natuke vähem. Palju neid muidusööjaid siin see väike riik jõuab üleval pidada!!!! Need, kes tööd teevad, neile raha ei jätku!!!!
totu20. november 2013, 10:45
Eesti riik teeb kahjuks mingeid kummalisi vähikäike,kusjuures sportlikke saavutusi edendab sm.Parts,kultuurilisi sedöövreid üllitab keegi sm.Lang.Kahjuks on äraspidine edenemine kahjulik igas situatsioonis,avalikkus,rahvas peab oma tavapärasest tuimusest lahti saama ja näitama oma suhtumist taolistesse tegudesse.Kaob kultuur,kaob ka rahvas.Kogu see jant,mis algselt paistis pisikese jamana,kasvab järjekindlalt kosudes lõheni valitsuse ja rahva vahel.
Tädi Anne20. november 2013, 10:39
Ei õigusta Partsi, aga Teigamägi märkis õigesti - toetuse määramise protseduur polnud korrektne.Veelgi enam - Seli valimisprogramm EOK presidendikohale oli ju otseselt mõjuvõimuga kauplemine. Sadama nõikogu esimehe määrab Reformierakond, ja seda teades, teadis Seli ka oma võimalusi raha määramist mõjutada.
Pealegi - kohe peale EOK presidendi valimist tegi Parts ettepaneku Seli väljavahetamiseks sadama nõukogu esimehe kohalt.
Asju tuleb vaadata nii, nagu nad on. Seega leian, et Partsist sportlastele kolli tegemine pole õige.