Gerli RosenfeldFoto: Erakogu / Ardo Kaljuvee
Saund
20. november 2013, 12:51

PALJASTATUD: vaata, kes on Ardi Kaljuvee uus muusa (11)

Suve hakul teineteist muusikaliselt leidnud laulumeister Ardi Kaljuvee ja skandaalne seltskonnatäht Gerli Rosenfeld on piltlikult öeldes leivad ühte kappi pannud. Noored on valmis saanud uue loo "Wild me". 

Muusikalise poole eest on vastutanud loomulikult Ardi Kaljuvee, kes varasemalt koostööd teinud kaunite lauljataride Helen Adamsoni ja Laura-Liisa Käisiga ning sõnad on noore lauljatari Gerli Rosenfeldi enda sulest ilmunud.

Varasemalt on Gerli kirjutanud sahtlisse, kuid vanu ridu ta uues loos ei kasutanud. "Sõnu oli päris raske kirjutada. kaua läks aega enne kui üldse mingi mõte jooksma hakkas," kirjeldab ta. "Kuulasin lihtsalt tund aega lugu ja lõpuks hakkas mõte jooksma ja sealt edasi arenema, salvestamise käigus tulid pisikesed muutused juurde."

"Ardi on väga tore ja äärmiselt professionaalne, ta on väga rahulik ja suudab pingelistes olukordades ka mind maa peale tuua. Mul on ääretult hea meel, et sain sellise inimesega koostööd teha ja loodan, et see ei jää meie ainsaks looks," kiidab naine.

"Koostöö Gerliga on olnud väga mõnus," kiidab ka Ardi. "Eelkõige tänu sellele, et ta mõtleb kõik detailideni läbi ja ambitsiooni oktaanarv on tal nagu raketikütusel!"

Gerli on noorena õppinud lisaks laulmisele ka klaverit ja viiulit. "Loo kirjutamise idee tuli juba suvel, istusime koos maha ja panime oma ideed lauale," räägib Ardi. "Saime aru, et mõtleme ühte moodi ning sellest algaski tore ja sujuv koostöö."

"Ma ei saa täpselt aru, mis minuga toimub. Alguses oli tore läbirääkimisi pidada ja arutleda, kuidas see lugu võiks olla... Nüüd on kohe-kohe esitlus ja tuleb päriselt lavale astuda," tunnistab nooruke lauljanna.

Lugu on inglise keelne ning tuleb avalikule esitlusele alates 27ndast novembrist, paar päeva hiljem, 29. novembril toimub glamuurse MUSI peo raames lounge Déjà vu's ka loo avalik esitlus.