TTÜ versus Tallinna Selver.Foto: Arno Saar
Võrkpall
21. november 2013, 12:24

Final Fouris mängib üks esiliiga klubi!

Uks karikavõistluste finaalturniirile jääb Selverile suletuks? (2)

Eesti võrkpallikarikavõistluste esimeses veerandfinaalkohtumises sai TTÜ võõral väljakul üllatusmaigulise võidu Tallinna Selveri üle. Peamiselt tudengitest koosnev meeskond alistas Selveri 3:1 (23, 17, -20, 18).

TTÜ parim oli temporündaja Siim Ennemuist, kes tõi 14 punkti (7 blokki), Mart Tiisaar oli 16 silmaga meeskonna resultatiivseim. Selveri parimad oli Hindrek Pulk (21 punkti, +10) ja Martti Rosenblatt (16 punkti, +9).

Kolmapäeval peetavas kordusmängus piisab TTÜ-le edasipääsuks kahe geimi võidust, 0:3 või 1:3 kaotuse korral mängitakse nn kuldne geim.

Esimene karika poolfinalist selgub esiliiga meeskondade omavahelises võitluses - TTÜ/Kiili ja Paide/Türi/Väätsa on vastamisi selle nädala neljapäeval ja laupäeval. Tartu Bigbank ja Pärnu VK selgitavad edasipääseja pühapäeval, avamängu selles seerias võitsid tartlased 3:1.

TTÜ - Selver paari võitja poolfinaali vastane selgub 27. novembril, kui teistkordselt kohtuvad Rakvere ja Danpower Võru/Noortekoondis, selle paari avamängus oli võidukas Rakvere. Karikavõistluste poolfinaalid mängitakse Kuressaares 14. detsembril ning finaal samas paigas 15. detsembril.