Talisport

Aleksei Poltoranin: olen Veerpalu tööga väga rahul (9)

LISA KOMMENTAAR

Tõeleid22. november 2013, 16:23
Veerpalu on heasüdamlik ja tagasihoidlik ega kekuta aga tõi Eesti rahvale väga palju kuulsust ja tema võistlust oli südant soojendav vaadata.Muidugi õelaid,kiibitsejaid ja kadetsejaid leidub iga rahvuse seas nii ka kurjategijaid kuid loodus on loonud siiski enamuse inimesed ausateks ja heatahtlikeks.Kõigeparimate soovidega Veerpalule ja tema perele!
toetan22. november 2013, 10:25
Olen ka rõõmus A.Veerpalu üle!
Lollidele eestlastele paras,et ei oska talente
hinnata.
Veerpalule edu,tervist ja jaksu Poltaranini meeskonnas!
to usume........22. november 2013, 08:07
ja kes sina selline oled, et sead teisi kahtluse alla, Veerpalu on aus ja tagasihoidlik tegus inimene, usun et sina oled üks õel ja saamatu valelik inimene
njaa22. november 2013, 07:40
mõnel kommenteerial on ikka tõsised hälbed ! Luuludest rääkimata, einh nalja peab ka saama, kui poleks selliseid, siis poleks ka huvitav lugeda, kui imelikke meil siin veel elab !
usume veerpalu :D22. november 2013, 02:10
ma ei jõua ära imestada, kui palju miinusied on laotud. mis see meile räägib - räägib, et rahvas on seda meelt, et kui ikka oma mees võidab, siis võib valetada ja varastada küll. dopingu kasutamine on ju teiste eest võidu ära varastamine. kui aga keegi teine, kes andruse ees esikoha sai, no mõni norrakas näiteks, oleks samasuguse dopingukeissi läbi teinud, küll siis oleks karjujaid, et ikka sohiga ja mis kõik. silmakirjalikud olete, vaat mis. häbene ennast, fakt on see, et dopingproovid ei lähe iseenesest positiivseks, ärge tulge rääkima, et oligi puhas poiss. JOKK on nähtavasti teie jaoks piisav.
meil21. november 2013, 23:45
meil ei ole ajude palkamiseks raha. Raha.
Kui TS ja Eesti Energia ei tohi Partsu arvates toetada ja väliskapitalil erafirmad on eelarved kortsu tõmmanud, siis ongi talendid läinud. Pikaks ajaks.
mina21. november 2013, 23:32
targad inimesed teevad tarkasid otsuseid. meil banaanivabariigis lastakse ajudel ära minna, ja kes alles jäävad mae olle siis need võitlevad lausa veri ninast välja oma palka õigustada
usume veerpalu :D21. november 2013, 22:45
no eks andruski uskus, et ega ta vahele jää...
tegelikult soovitaksin palgata armstrongi, tal on veelgi rohkem teadmisi, mida jagada. ja lahe kutt on ta kindlasti ka.
ja21. november 2013, 22:09
näete nüüd kuidas naabrid meie sportlasi hindavad. Veerpalu on proff ja Poltaranin teab seda, kindlasti abistab Andrus teda ka tehnikaga. Mul on Andruse üle heameel, et siin sõimajatest eemale sai.