Martin Reim Foto: STANISLAV MOSHKOV
Jalgpall
22. november 2013, 07:00

Tarmo Rüütli: miks välismaalane? Miks mitte Martin Reim?

Eesti jalgpallikoondise senine peatreener Tarmo Rüütli tõdes, et uue lepingu mittepälvimine polnud tema jaoks otseselt üllatus. Küll aga on Rüütli pettunud, et koondise etteotsa palgatakse välismaine treener.

«Üllatust ei olnud. Aga olen pettunud, et koondise eesotsas jätkab keegi tundmatu tüüp (kõigi eelduste kohaselt 37aastane rootslane Magnus Pehrsson – toim). Tahtnuksin, et asja võtaks üle mõni teine eestlane. Kõige reaalsem peatreener olnuks minu meelest Martin Reim. Ta on hea ja tasakaalukas treener, mängijate jaoks autoriteet ja mittekonfliktse iseloomuga,» rääkis Rüütli.

2008. aasta alguses rahvuskoondise juhendamise üle võtnud Rüütli ütles, et aasta alguses teadis ta, et on nö lõpusirgel. «Aga siis andis jalgpalliliit mingisugused vihjed, et on ikkagi vaja jätkata. See pani endagi mõtlema, et äkki ikka teeks edasi.»

Nüüd, kui on selge, et koondise eesotsas Rüütli ei jätka, on loogiline küsida: mis edasi? «Üritan ikka pildil olla. Pea seda jalgpalli-asja mul ikka jagab! Pole välistatud mõne Eesti tippklubi juhendamine.»