Kerttu Jallai. Foto: Argo Luigas/basket.ee
Korvpall
24. november 2013, 21:10

Eesti naiskondadel oli Nordea ühisliigas tihe võistluspäev (1)

Eesti-Läti naiste korvpalli ühisliigas sai pühapäeva esimeses kohtumises kaotuse Tartu Ülikool, jäädes 70:78 alla Vega 1/Liepaja naiskonnale. Ereli Säde tõi Tartu kasuks 14 punkti, Liis Kullamaa lisas 13 silma ja 4 korvisöötu. Liepaja resultatiivseimaks kerkis 17 punktiga Alise Strausa. 

Tartu Ülikoolil on ühisliigas kirjas kolm võitu ja kolm kaotust.

Audentese SG/Noortekoondise vastaseks oli RSU/Merks ja võitjana väljus sellest paarist Läti klubi, olles parem 85:66. Trine Kasemägi oli 22 punkti ja 7 lauapalliga Audentese naiskonna parim, tema vastu tehti 11 viga. Kadri-Ann Lass lisas 16 punkti. Laura Audere viskas võitjate poolel 23 silma.

Audentes on sel hooajal saanud kuus võitu ja neli kaotust.

Kolmandas kohtumises läksid vastamisi Riia TTT juuniorid ja AmEst Rapla ja ka selles mängus pidid eestlannad vastaste paremust tunnistama – kaotusnumbrid olid 68:71. Kaia Kosk panustas Rapla kontosse 22 punkti ja 4 korvisöötu, 17 punkti, 11 lauapalli ja 4 korvisöötu lisas Kerli Haas. Elina Berzina oli 16 silmaga Riia TTT juunioride resultatiivseim.

Tabelis on Rapla naiskonnal kirjas üks võit ja üheksa kaotust.

Võidulisa ei saanud ka Tallinna Ülikool, jäädes tiitlikaitsja SK Cesisele alla 54:85. Kerttu Jallai viskas Tallinna Ülikooli kasuks 20 punkti ja andis 4 söötu, ent tegi ka 8 pallikaotust, Pirgit Püü lisas 17 punkti. Zane Jakobsone oli 23 silmaga Cesise parim.

Tallinna Ülikool on võitnud viis ja kaotanud neli kohtumist.