Rain Raadik tõmbab selga Rakvere Tarva särgi.Foto: TIINA KÕRTSINI
Korvpall
26. november 2013, 14:23

Raadiku vastu tunti huvi Poolast ja Austriast

Rain Raadik: kirjutan täna-homme alla lepingule Tarvaga

Eesti korvpallikoondise keskmängija Rain Raadik kinnitas Õhtulehele, et on Rakvere Tarva meeskonnaga tingimustes kokkuleppele jõudnud ja loodab debüüdi teha juba homme Pärnu vastu.

"Allkirju veel pole, kirjutame lepingule täna-homme alla," ütles Raadik, kes vigastas suvel koondise treeningul tõsiselt hüppeliigest ja oli juba nädalaid mänguvalmis, kuid ei suutnud kuidagi uut klubi leida.

"Leppisime siin kokku, et mängin hooaja lõpuni, aga kui kusagilt luuavarrest peaks pauk tulema, siis saan minna," rääkis eile Tarvaga esimese trenni teinud Raadik Rakverest.

Varasemates jutuajamistes Raadik uga tõi ta välja mitu välisklubi, kes tema vastu huvi tunnevad, oktoobri alguses lootis ta, et mängupaik on päevade küsimus. Ta märkis, et läbirääkimised käivad näiteks Tartu Rocki eurosarjavastase Viini Zepteriga, samuti Poola suunal.

Miks ta piiri taga ei maandunud? "Ei oskagi öelda, mul ei vedanud. Näiteks Poolas otsustati ühe teise mängija kasuks."

Samas lükkas Raadik ümber vahepeal levinud kuulduse, et ta lükkas tagasi lõunanaabrite klubi Valmiera pakkumise. "Valmiera käis Pärnus treeningmängul ja rääkisime mänedžeriga lihtsalt veerand tundi juttu. Midagi konkreetset polnud."

End vahepealsel ajal Pärnus harjutades vormis hoidnud Raadik kinnitas, et jalg on korras. "Mängupraktikat pole ma kolm kuud saanud, ses osas läheb raskeks. Reedel tuleb juba heitlus Rockiga. Loodan, et paberid saab kiirelt korda ja esimese mängui saab pidada juba kolmapäeval Pärnu vastu."