Siim-Sander Vene jääb tähtsast kohtumisest vigastuse tõttu eemaleFoto: ARNO SAAR
Korvpall
28. november 2013, 19:33

Kindel: Vene homme Milano vastu ei mängi! (1)

ERRi teatel ei saa Kaunase Žalgirise ääremängija Siim-Sander Vene vigastuse tõttu homses kohtumises Milano Emporio Armani vastu kaasa teha. Seega jäävad algul välja reklaamitud kahe eestlase kohtumisest eemale mõlemad pallurid, sest Kristjan Kangur on toibumas seljaoperatsioonist

"Tervis on nadi, midagi head ei ole. Sel nädalal pole saanud ühtegi trenni teha, kogu aeg on mingid mured küljes ja ei saa neist lahti," rääkis enne täna toimunud treeningut Siim-Sander Vene ERR-ile, kes pole sel hooajal saanud veel ühtegi kohtumist tervena mängida.

Venet on lisaks suvel saadud seljahädale häirinud ka jalavalu. "Äkitselt hakkas valutama. Alt hüppeliigese juurest. Hästi valus on igatahes," rääkis Vene Õhtulehele. 

"Eelmisel nädalal oli enam-vähem, aga pühapäevases trennis ütlesid treenerid, et aitab, sa liigud päris longates."

Esimese mängu kaotas Žalgiris võõrsil 75:82.  "Ülejäänud mehed on rivis, kõrvalt vaadates tundub meeskonna vorm okei. Kõik teavad, et peame reedese mängu ära võtma. Teist varianti pole, kui tahame jõuda TOP 16 turniirile. Vahepeal on meil treener vahetunud, mängupilt muutunud ja usun, et mängime paremini kui Milanos," vaatas Vene tähtsa kohtumise suunas.

Euroliiga B-grupis juhib täisedu, 6 võiduga Madridi Real, kellega Žalgirisel aga juba mõlemad mängud peetud. Järgnevad Milano 4, Istanbuli Anadolu Efes 3, Žalgiris ja Bamberg 2 ning Strasbourg 1 võiduga.