Spordiblogi

Ott Järvela | Palju õnne, suurmeister Ryan Giggs! (3)

LISA KOMMENTAAR

fänn29. november 2013, 17:14
Giggs on täielik elav ning mängiv legend. Ta on see osa Unitedist, mis on nii paljude jaoks veel see osa kõige hiilgavamast Unitedist.
Mäletan, kui istusin oma viienda sünnipäeva peolauas ja vaatasin taustal Ryan Giggsi platsi peal vuramas. Nüüd mitu kümnendit hiljem olen mina saanud täiskasvanuks, kuid tema on ikka pea endisel tasemel. See on täiesti uskumatu.
Väga raske on endiselt aru saada, kui fenomenaalne on see, et mees on kestnud tipptasemel kestnud läbi mitmete põlvkondade Ta on olnud vähemalt kolmes erinevas põlvkonnas Unitedi legendide seas ja jätkab endiselt tipptasemel.
See, kuidas mees on suutnud üle kahekümne aasta tippjalgpalli tasemega ja stiiliga kaasas käia, muutes enda mängupilti vastavalt vanusele, on lihtsalt nii palju austustväärt.
Minu kummardus, Ryan Giggs!
esiteks muidugi pisut kahju, et ta pole kunagi29. november 2013, 17:10
kaasateinud MM- ega ka EM-finaalturniiridel aga sama probleem oli juba ka Ian Rushi generatsioonil ja ilmselt on niisugune ka Bale'i saatus sest kuigi tegemist ikkagi osakesest brittidest siis waleslastel pigem meeldib toorutsev stiil rohkem ja loovust napib niisiis nad rohkem ragbyharrastajateks kujundatud vanajumala poolt on kuigi kindlasti ka meeletult fortuuna ebasoosingut on Walesi koondis kogenud valikturniiridel - nooremailgi veel ilmselt meeles EURO2004 kvalifikatsiooniplayoffkaotus Venemaalt, hoopis jubedad lood muidugi Giggsieelsetel aegadel kui Southall, Mark Hughes ja Saunders tuumiku moodustasid ning peaaegu igakord vaid 1 punkt lahutas koondist finaalturniirist. Paljud on kindlasti juurelnud ka,et kui Suurbritannial oleks terviklik meeskond MM-del, ehk oleks peale 1966. aastat kah edu kogetud kuna eriti just 80ndatel oli valus vaadata kuidas koguaeg oldi kolme kesise satsiga tandril selmet panna kokku 1 ja konkurentsisuutlik tiitli nimel heitlemiseks
F29. november 2013, 15:48
Sünnist saati meest jälginud. Fenomen!