Siim TennoFoto: Margus Ansu
Jalgpall
2. detsember 2013, 16:54

Tartu Tammeka keskväljamees otsib Saksamaal uut koduklubi

Tartu Tammeka keskpoolkaitsja, klubi fännide poolt möödunud hooaja parimaks mängijaks valitud Siim Tenno viibib koos Tammeka peatreeneri Uwe Erkenbrecheriga Saksamaal, kus soovib endale leida uue koduklubi, vahendas toetantammekat.eu.

"Siim on dünaamiline ja jõuline mängija, kes pallis Tartus väga hästi lingina kaitse ja ründe vahel number kuue või kaheksa peal," kirjeldas Erkenbrecher Eesti A-koondiseski kolm mängu pidanud Tennot Wolfsburger Allgemeinesile. "Temas on materjali, et mängida tugevuselt kolmandas või ka teises liigas."

"Mängus vajutas noormees iga kord pedaali põhja, kuid treeningutel polnud ta alati nii asja juures," lisas Erkenbrecher. "See aga muutus kuude edenedes. Mitte niisama ei võitnud ta fännide lõppenud hooaja lemmikmängija tiitlit."

Tenno on Saksamaal varemgi ringi vaadanud ja käinud nii 1860 München II kui Werder Bremen II juures. "Siis polnud ma välismaale minemiseks veel valmis," nendis 23-aastane poolkaitsja ise. Millis(t)e klubi(de) juurde reis Tenno täpsemalt viib, selgub lähiajal.