Jalgpall

Ametis jätkav Kaljuveer: jalgpalli MM tuleb ETV ekraanile (17)

LISA KOMMENTAAR

Küsimus mitte jalkasõpradele5. detsember 2013, 12:51
Ülekanded on kell 2 või 3 öösel. Miks see teid segab? Saated on öösel kell 1 juba läbi. Lihtsalt ajate oma kiusu et kui ise nagunii ei vaata siis ei tohiks jalkasõpradele ka midagi olla. Eksole?
Ettepanek5. detsember 2013, 12:26
Edaspidi näidata ainult selliseid saateid, mida vaatavad kõik maksumaksjad 100 %, sest muidu arvavad mõned, et neid röövitakse.
minge v*ttu inisejad5. detsember 2013, 12:26
Te ei vaata nagunii ETV ega ETV2 kuna sealt ei tule midagi. Vaevalt see kuu aega jalgpalli teid segab kuna teil oleks ilma selletagi teised kanalid eelistatud. Selline vingumine ajab vihale. Kui sulle ei meeldi siis ära vaata. Pult on sinu käes nii lihtne see ongi! Neid baabasid on terve eesti täis. Iga normaalne täkk vaatab jalkat ja laseb õlli. On ka nohikuid kes vaatavad igasugu seebikaid ja päevad läbi facebookis. Keda tõesti ei huvita see ei pea vaatama. Vali teine kanal!
kivipallur5. detsember 2013, 12:03
Mina kui maksumaksja nõuan täie otsustavusega ja kohe maailma populaarsuselt teise spordiala - kriketi - näitamist! Ei teeks paha lisada ka pesapalli (4. koht) ülekandeid! http://www.10topten.com/2012/03/most-popular-sports-in-the-world/
Miks on jalgpall populaaseim?5. detsember 2013, 08:41
Sest ta pakub vaatajatele fännide lärmamisi, baarides kaklemisi. Nii põnev vaadata, kuidas üks fänn teisele staadioni pingiga pähe lajatab. Jalgpalli ennast vaatab sellest vaid murdosa. Müüb ikka vingem action kui ühe, kahevärava palli tagaajamine tundide viisi.
ZZ5. detsember 2013, 07:04
..JALGPALL ESIKOHAL TELETOPPIDES SEETÕTTU, ET SUVEL PEALE SPORDI MIDAGI VAADATA POLE..KÕIKIDEST MUUDEST KANALITEST TULEB VUTT NIIKUINII..
to mõistmatu5. detsember 2013, 06:57
Kui ERR on jalgpalli MMi näidanud, on see alati ka teletopis kõige kõrgemal kohal olnud. Ja teistest võimalustest niipalju, Eestis ei näita ükski välismaa kanal MMi, sest kanalitel on selles osas geograafilised piirangud. Enne tee omale asi selgeks, kui siia klähvima tuled.
Mida te ajate5. detsember 2013, 00:00
Muide jalgpall on maailma kõige populaarsem spordiala, pigem ei peaks raha raiskama näiteks tour de france näitamiseks
est4. detsember 2013, 23:55
Jalgpall on kultuuri osa ja MM maailma vaadatuim sündmus üldse (mitte ainult spordisündmus). Seda peab näitama. Eks allikmaa üritab raha välja pressida.
ETV24. detsember 2013, 23:43
Kui loodi ETV2, siis oli üks lubadusi, et spordiülekanded kolivad sinna. Õudukas, jälle terve kuu ainult jalgpall! Tõpooolest, käputäie inimeste jaoks!
R. Koeman4. detsember 2013, 23:25
Sa Marko ajad õiget asja! Ära anna alla ja vii asjad lõpuni!
kadunud Uba Tom tegi Sinule panustades õige otsuse, respect teie mõlema suhtes!
Edu!
Ansip4. detsember 2013, 23:24
On ikka paras krdi .....kll üks krdi keerutamine ja silumine koguaeg 24 milj leitakse maast aga seda peentaha ei leita
To mõistmatu'le 4. detsember 2013, 22:28
Isegi mu 70aastasel emal, kes elab "pärapõrgus", on ViaSATi taldrik maja seinal koos sealt nähtavate mitmesaja telekanaliga. Mõnekümne eurose kuutasuga peaks kuidagi ikka hakkama saama...
To mõistmatu4. detsember 2013, 21:45
Kulla inimene, ma olen maakas ja minul ei ole taevakanaleid kusagilt võtta, kuid jalgpall väga huvitab, nii-et mina olen nõus oma osa selle eest maksma.
Mõistev4. detsember 2013, 21:37
Ei tee see sind ega ka paljusid teisi rikkamaks kui MM näitamata jäetaks, sa ei saaks arugi, kuhu see raha kaoks, kvalitatiivselt ei muutuks midagi. Nüüd aga läheb asja ette ja valmistab paljudele rõõmu
ja häid emotsioone.
Mõistmatu4. detsember 2013, 21:04
Päris kindlasti on Eestimaal rohkem neid televaatajaid kes ei soovi, et kuuaega jutti tuleb tema, kui maksumaksja raha eest, riigi telekanalist mingit jalgpalli, kus eestlastel puudub igasugune oma huvi. Miks terroriseeritakse enamust, kulutades ilmselgelt ebamõistlikult selleks raha. Jalgpalli MMi saab vaadata kümnetelt teistelt taevakanalitelt - kes soovib vaadata see leiab ka ilma ETVta võimaluse. Kas ERR ja Eesti Riik on tõesti nii rikkad, et selline üüratu papp magama panna lähtudes mingi vähemuse huvist???
Herbert4. detsember 2013, 20:35
Eesti Rahvusringhäälingu juhtkond kaalub mõtet vabastada ametist ERRi sporditoimetuse juht Marko Kaljuveer. Täna õhtul peaks toimuma sellel teemal ERRi juhtkonna ja sporditoimetuse ühine koosolek, kirjutab Postimees.
Tekst võetud Õhtulehest.
Kas ajaleht vabandas ka Kaljuveeri ees kuulujuttude levitamise ees?Vaevalt.